• 瀏覽: 5,956
  • 回覆: 61
+6

馬蹄露俾人私了

條友自己打自己;典床典蓆搏出位;明白的

曱甴打市民

用下腦,黑說用白的都用長點的片,

佢用車剷上行人路撞到了兩個女仔。

引用:
原帖由 paul3409 於 2019-10-6 06:10 PM 發表
用下腦,黑說用白的都用長點的片,

佢用車剷上行人路撞到了兩個女仔。
用下腦,剷上行人路,係意外係專登法官會判囉。

Sorry ,唔記得曱甴係沒腦喎

曱甴個腦同屎忽好近!

引用:
原帖由 sleepingforest 於 2019-10-6 06:12 PM 發表

用下腦,剷上行人路,係意外係專登法官會判囉。

Sorry ,唔記得曱甴係沒腦喎
希望你同樣當法官判放過示威者時,

不要罵黃法官,次次輸打贏要,

根本個腦就偏袒到,

同樣藍絲打斬人警察濫捕打人的暴力遠超示威者十倍,

你唔會覺得有問題的。

同意,示威者和平序,不會襲擊平民

引用:
原帖由 paul3409 於 2019-10-6 06:16 PM 發表

根本個腦就偏袒到,

你唔會覺得有問題的。 ...

輸打贏要,曱甴本色啫。
希望阿sir 今晚都開槍辣抵幾隻

引用:
原帖由 paul3409 於 2019-10-6 06:16 PM 發表

根本個腦就偏袒到,

香港市民明顯驚曱甴多過驚警察啦

引用:
原帖由 sleepingforest 於 2019-10-6 06:24 PM 發表

輸打贏要,曱甴本色啫。
希望阿sir 今晚都開槍辣抵幾隻
所以你根本就係真係不是一個人,

權貴有權有勢的就撐,見阿sir有權有槍差在無下跪跪拜,三呼萬歲,

你才是一名奴隸

引用:

根本個腦就偏袒到,

賊喊捉賊!支持立蒙面法,令暴徒無所遁形。跟住學新加坡立打擊假新聞法,杜絕假新聞!

恐怖分子一早已經出現,支持警察開槍平亂,消滅恐怖分子!

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-10-6 06:26 PM 發表

香港市民明顯驚曱甴多過驚警察啦
你咪睇下邊個驚d,示威者唔係咩人都打的,

警察就係開槍呀,催淚彈呀,橫掃全場,記者又中,民居又中,街坊行過都中,

自己有腦都識得諗下

所以香港根本有八成人支持示威者,得兩成人支持政府警察,

唔洗民調,特首權貴出手阻止民調的,

淨睇之前林病市民溝通大會都知,

八二比例,

仲死撐的無可救藥

引用:
原帖由 paul3409 於 2019-10-6 06:30 PM 發表

你咪睇下邊個驚d,示威者唔係咩人都打的,

警察就係開槍呀,催淚彈呀,橫掃全場,記者又中,民居又中,街坊行過都中,

自己有腦都識得諗下 ...
曱甴唔止咩人都打,仲意圖殺警添,順者昌逆者亡!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]