• 瀏覽: 59,852
  • 回覆: 763
  • 追帖: 2
+51
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-10-6 04:05 PM 發表
下面暴動緊
3母子落去行街?
哩d100%係收咗錢扮和理非扮街坊既仆街

引用:
原帖由 omnia 於 2019-10-6 05:11 PM 發表

你睇完片覺得佢地玩咩呢?
剪頭剪尾,又遠,聲音又唔清楚,毒果寫咩班豬讀者都信!

引用:
原帖由 takumi23 於 2019-10-6 04:52 PM 發表

睇撚埋前半段先啦,阿港女係咁屌差人,明知呢d非常時期仲帶小朋友落街踩單車,on9冇藥醫你知架
暴徒出場費以人頭計,有bb都帶埋去出show,年紀越輕,出show費越高,不過要企前排做人肉盾牌。

引用:
原帖由 SK2015 於 2019-10-6 04:11 PM 發表
正常老母係唔會帶子女在暴動地點和時間踩單車
佢老母…唔正常

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-6 04:03 PM 發表
黑警周圍作威作福
大6化令香港越來越落後其他發達國家
我只知暴徒周圍打不同意見人士,
佢比獨裁更獨裁, 比落後國家更落後 !

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-6 04:03 PM 發表
黑警周圍作威作福
大6化令香港越來越落後其他發達國家
乞兒曱甴暴徙週圍作威作福,白痴化令香港落後全世界,睇你多麼on9

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-10-6 03:54 PM 發表
政府引用《緊急法》訂立《蒙面法》後,全港儼如「戒嚴」!大埔有一家三口街坊昨(5日)晚飯後落街散步,卻被防暴警指罵是「黑社會」,又警告他們是「非法集結」。防暴警最後朝另一方向離開。...
大埔中心外有一家三口被對出一批防暴警指罵,當時一對父母只是街坊裝打扮,年幼小孩則戴上單車頭盔踩單車。小孩的父親不滿防暴警喝斥返屋企:「咩都無講過叫人驚就唔好出嚟」,母親指對方是黑社會呀,結果反被警員指罵,「你咪黑社 ...
根本唔駛再post毒果D假聞上嚟!!
見到防暴警察就要遠離暴動區域!!

影住呢家人同隔幾個身位嘅係度做乜?! 等巴士呀?!

引用:
原帖由 takumi23 於 2019-10-6 04:52 PM 發表

睇撚埋前半段先啦,阿港女係咁屌差人,明知呢d非常時期仲帶小朋友落街踩單車,on9冇藥醫你知架
師兄有冇全段

又作文

智障家庭?

引用:
原帖由 nashwan 於 2019-10-6 04:01 PM 發表
毒果最多呢啲人冇佢有嘅作文
挑那星而家仲呃人俾三百蚊咩助學生

又係演員,市民唔再信

引用:
原帖由 omnia 於 2019-10-6 05:10 PM 發表

有片睇架,點解老作呢?
佢哋自己本身對警察有偏見,又話人哋黑社會。你想人哋仲當你哋係專貴市民呀?

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-10-6 04:09 PM 發表
現在黑警的情緖, 已進入非常緊張的邊縁。
乞兒曱甴暴徒四個月前己進入非常緊張情緒,話下牠們啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]