• 瀏覽: 59,845
  • 回覆: 763
  • 追帖: 2
+51
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-6 04:03 PM 發表
黑警周圍作威作福
大6化令香港越來越落後其他發達國家
呵呵...大陸化很差麼?過去20年那個國家GDP增長最多? 怎麼過去數年全球經濟要靠大陸救濟? Ching你我活在不同時空?? 

又係毒果,仆街啦

著黑衫,重大嫌疑啦,好易認啫.

引用:
原帖由 nashwan 於 2019-10-6 04:01 PM 發表
毒果最多呢啲人冇佢有嘅作文
自己上 YouTube 睇啦,途人影低成個過程,班差佬確實柒左

引用:
原帖由 931931 於 2019-10-6 04:05 PM 發表
請停止抹黑既新聞 
你自己睇完講句公道說話

https://youtu.be/92JAbU2CtAg

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-10-6 04:57 PM 發表
著黑衫,重大嫌疑啦,好易認啫.
人地老公著白衫架

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-10-6 04:09 PM 發表
現在黑警的情緖, 已進入非常緊張的邊縁。
呢單野九成那一家3口玩野啦!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-10-6 03:54 PM 發表
政府引用《緊急法》訂立《蒙面法》後,全港儼如「戒嚴」!大埔有一家三口街坊昨(5日)晚飯後落街散步,卻被防暴警指罵是「黑社會」,又警告他們是「非法集結」。防暴警最後朝另一方向離開。...
大埔中心外有一家三口被對出一批防暴警指罵,當時一對父母只是街坊裝打扮,年幼小孩則戴上單車頭盔踩單車。小孩的父親不滿防暴警喝斥返屋企:「咩都無講過叫人驚就唔好出嚟」,母親指對方是黑社會呀,結果反被警員指罵,「你咪黑社 ...
食屎狗睇食屎日報、日日口噴屎聞

引用:
原帖由 omnia 於 2019-10-6 05:01 PM 發表

人地老公著白衫架
冇拉到喎,戒嚴宵禁一早拉咗啦.

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-10-6 04:50 PM 發表

一個人分飾 ABC, 已經閒個立秋
佔中時已經穿崩多次
記者夠"專業",來來去去幾個老臨
又有稿交,又有儍人信,又無危險
單係次次遊行都會截住幾個遊行者訪問
問覺得政府點,邊個點,為乜嘢
除非五行欠打,唔問都估到乜回應
咁就"代表市民"
已可見香港記者水平有幾"高"

引用:
原帖由 woody666 於 2019-10-6 04:50 PM 發表

嗰所謂一家三口, 都係做戲, 都唔使理佢地, 正常人都唔會暴亂時去散步
人地係屋苑範圍內踩單車,都唔得?

引用:
原帖由 UC-u120903 於 2019-10-6 04:49 PM 發表
配埋字幕, 的確好野
唔識字睇片

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-10-6 04:46 PM 發表
散步?食得大麻多食壞咗個腦?
尼家人應該係吸催淚氣吸上癮
年中慳番唔少大麻錢
你唔可以屈人地,一家三口出去散步都話唔得

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-10-6 04:43 PM 發表
我落街見到黑衣群
我同D細路都縮番上樓
見到有警察至覺安全D...
尋晚佢地一家三口附近一個黑衣人都無,得班克警。

引用:
原帖由 tse06955253 於 2019-10-6 04:41 PM 發表

我DLLM臭X啦!生癌轉帖L,
又係度無中生有,生安白造!
而家電腦 CG 咁逼真呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]