• 瀏覽: 113,369
  • 回覆: 695
  • 追帖: 6
+63
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-10-6 03:57 PM 發表

如果行緊急法,媒體轉貼員同蘋論員,走佬連褲都著唔切
呢個集團組織黃棺,淫煤,黑衣黑戶,攻民,犯民,港毒,教協, 記協係想奪取香港管冶權.. 不停地抹黑現在既政府,警察

點解甘少人睇得清?  

我預測香港呢個東方之珠好快會成為歷史, 因為多得一班香港口口聲聲話為香港既愚民幫兇, 沒有仔細看清每一件事真相, 佢破壞緊係自己一直成長既地方..當法冶不能冶既時候,一切都太遲了....所謂既奪權只係做就成一國一制, 隨著一國一制, 外資大部分撒走. 香港再不是國際城市, 希望回頭是岸, 認清事實, 做番一個真正聰明高度文明既香港人

公平啲講,黎智英已耗盡變賣台灣資產嘅錢,唔通要佢老人家郁埋本地資金咩,但收兵唔代表革命完結,最少台灣大選前,仍會頂力支援港獨

1. 就嚟選舉,驚影響選情, 不過割得太遲, 已經救唔返。
2. 驚暴徒越演越烈, 政府有藉口以緊急法立23條, 自己到時走唔甩, 亦影響主子老美嘅部署。

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-10-6 03:41 PM 發表
中共中央肆虐神州大地70年,可以說再見了,人民叫中共中央好行夾唔送了,習近平丶邱騰華除褲跪地了
得把口冇用架,北上攻打北京啦,笨柒。

引用:
原帖由 931931 於 2019-10-6 03:59 PM 發表

呢個集團組織黃棺,淫煤,黑衣黑戶,攻民,犯民,港毒,教協, 記協係想奪取香港管冶權.. 不停地抹黑現在既政府,警察

點解甘少人睇得清?  

我預測香港呢個東方之珠好快會成為歷史, 因為多得一班香港口口聲聲話為香港既愚民幫兇, 沒有仔細看清每一件事真相, 佢破壞緊係自己一直成長既地方..當法冶不能冶既時候,一切都太遲了....所謂既奪權只係做就成一國一制, 隨著一國一制, 外資大 ...
睇唔清只係新港人同大陸本土,
作為舊港人,隨風擺柳先係獅子山精神,
最怕得罪人

特9你個pok kai扮乜L野??你個販毒fd上海仔系福建人!!!呢個塲野你個pok kai有份搞黎反習!!!

你個pok kai仲以為自己系大佬呀??你個pok kai中央軍委而家準備多8千個老解打9你個pok kai都嫌少!!!

你個pok kai販毒販到甘亂港反習反中??

你個pok kai同江派以為收買左部份police/老廉狗官捉吾到你個pok kai呀??

你個pok kai衰L到一上場就廢左軍人邊境棣捕權???走毒返大6怕俾人捉呀??定怕走佬果時老解捉9你個pok kai呀??

廢左又點????基本法14條+香港法例245章50條~有警權既老解一樣可以捉9你班pok kai!!!

只有推翻無能嘅林鄭落台叫葉劉上台先會解決香港嘅困境

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-10-6 03:50 PM 發表
這九男女太武勇....
元郎人實點佢地相

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-10-6 04:04 PM 發表

睇唔清只係新港人同大陸本土,
作為舊港人,隨風擺柳先係獅子山精神,
最怕得罪人
幾萬既學生會成為歷史罪人..烏克蘭會重演. 最后咩都爭取唔到. 經濟攬抄不遠了.

引用:
原帖由 sweetkuromi123 於 2019-10-6 03:53 PM 發表
班曱甴破壞日日有糧出,肥佬家下斷人衣食?因住被人圍返轉頭
冇計架,選舉在即,僧多了粥少
梗係要拎返話事權唔好比人爭食

引用:
原帖由 931931 於 2019-10-6 04:08 PM 發表

幾萬既學生會成為歷史罪人..烏克蘭會重演. 最后咩都爭取唔到. 經濟攬抄不遠了.
起碼贏咗英雄感或.......................
愛滋

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-10-6 03:41 PM 發表
中共中央肆虐神州大地70年,可以說再見了,人民叫中共中央好行夾唔送了,習近平丶邱騰華除褲跪地了
同意,香港人可以回歸平靜等睇中共收皮,係傻閪先玩自殘早死過中共

因為再咁搞 9成9冇得選區議會

發現打機無打真人咁好玩刺激,點會停?
下次提多幾樣不可能的訴求,繼續爭取,永無止境!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]