• 瀏覽: 113,392
  • 回覆: 695
  • 追帖: 6
+63
引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-10-6 04:04 PM 發表

得把口冇用架,北上攻打北京啦,笨柒。
夠膽過深圳先

梁振英食屎啦

支持大公報

Pls kill them ALL!!  No one care!! HK Police add oil!!

這次香港暴亂別要和法國大革命拉點關係,別影衰了那個真是為了反專權,反民不聊生的法國大革命啊!

十八鄉d鄉親父老,比埋相你地

引用:
原帖由 evayim2017 於 2019-10-6 03:47 PM 發表
面對警方肆虐濫權的暴力,我們以武力對抗,到目前摧毀的都是死物而從未蓄意傷人👈我而家先智肥佬黎原來對眼有事喎,咁多人被班黑衣打到入廠,佢話冇蓄意傷人?🙄 ...
呢個肥佬個腦好明顯有問題了!

笑話一則

肥佬泥係曱甴總指揮,代尾國出戰,搗亂香港,條仆街必定不得好死

警察應該有開槍目標,凡係全蒙面就開槍打低佢!

引用:
原帖由 evayim2017 於 2019-10-6 03:47 PM 發表
面對警方肆虐濫權的暴力,我們以武力對抗,到目前摧毀的都是死物而從未蓄意傷人👈我而家先智肥佬黎原來對眼有事喎,咁多人被班黑衣打到入廠,佢話冇蓄意傷人?🙄 ...
葉繼歡都係搶劫金舖死物,咁樣比警察開槍打到下半身不遂仲要坐監真係唔抵,肥佬黎應該同佢平反

漢奸黎已控制唔到d暴徒

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-10-6 03:50 PM 發表
賺下外快

附件

05A447AA-CC34-4064-8DEB-AD1CE6362D6E.png(518.91 KB)

係就好,我真的好厭倦憎恨這些暴力,不知何時完結

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]