• 瀏覽: 9,788
  • 回覆: 64
+5

「香港臨時政府」宣言提到:"希望成立一個真正愛香港為香港的臨時政府。"
咁就好啦!周圍放火,攪破壞,畫花哂D牆的黃絲,點都講唔上係愛香港,所以「香港臨時政府」可以解散。
黃絲只係愛自己!
藍絲先至係真正愛香港!

想做大台??

解散左未

引用:
原帖由 後生族 於 2019-10-5 08:25 PM 發表
解散左未
無錢先停擺。

佢講 成立
但實質發夢都未成到
所以已唔需要咩解散

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-10-5 08:28 PM 發表

無錢先停擺。
快閃..

咪甘認真啦

不會認真.係笑緊佢地 硬膠

講咁多都係無咩腦, 想立香港獨立, 有種由香港遊行上北京天安門, 代表大家想獨立, 如果半途未被射死仍到目的地, 即中央默許香港獨立

如果我是特首,就送哂他們到外島。等他們係果度成立啦。他們咪可以開採石油了。

引用:
原帖由 後生族 於 2019-10-5 08:42 PM 發表
不會認真.係笑緊佢地 硬膠
的確搞笑。諗起十幾廿年前香港有個阿伯自稱九龍皇帝,話自己有皇族血統,香港應該由佢來管治。冇人理佢,就周圍亂寫佢自己九龍皇帝個名同佢仔女的名做皇親國戚。

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-10-5 10:54 PM 發表

的確搞笑。諗起十幾廿年前香港有個阿伯自稱九龍皇帝,話自己有皇族血統,香港應該由佢來管治。冇人理佢,就周圍亂寫佢自己九龍皇帝個名同佢仔女的名做皇親國戚。 ...
九龍國王已駡崩十二年,全盛時期在7~00年代,到處是他的墨寶。

引用:
原帖由 40342 於 2019-10-5 11:01 PM 發表

九龍國王已駡崩十二年,全盛時期在7~00年代,到處是他的墨寶。
唔經唔覺已經十幾年。班後生啲的可能已經唔知道香港曾經有這一號人物。

引用:
原帖由 9518duedue 於 2019-10-5 08:43 PM 發表
講咁多都係無咩腦, 想立香港獨立, 有種由香港遊行上北京天安門, 代表大家想獨立, 如果半途未被射死仍到目的地, 即中央默許香港獨立 :s ...
唔使去到北京咁遠,剩係叫佢地操入去香港解放軍軍營都唔敢,仲學人搞獨立成立政府.

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-10-5 11:04 PM 發表

唔經唔覺已經十幾年。班後生啲的可能已經唔知道香港曾經有這一號人物。
多謝某些人士,最少在尖沙咀碼頭的柱上仍有墨寶存在,有膠板保護,年青人仍丁去瞻仰一下。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]