• 瀏覽: 1,792
  • 回覆: 39
警察蒙臉去捉蒙面人,咁好笑既!

警察有槍tim, 洗唔洗送暴徒一人一枝槍先叫公平呀DLLM

警察有碥號你睇,有咩問題.

睇你出既POST夠好笑啦 
由6月係度開始洗白洗到而家都仲未洗完
仲要愈出愈密 
驚死冇人知咁款
蠢真係事少...坐住個腦呢下事大

引用:
原帖由 ho618 於 2019-10-5 09:27 AM 發表
睇你出既POST夠好笑啦
由6月係度開始洗白洗到而家都仲未洗完
仲要愈出愈密
驚死冇人知咁款
蠢真係事少...坐住個腦呢下事大
睇你真好好好好笑!
出POST多少都大驚小怪。
蠢真係事少...坐住個腦呢下事大!哎!

既然曱甴想推翻禁蒙面法失敗,當然變成只有警察可以蒙面執法了。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-10-5 07:37 PM 發表
唯一解決方法,雙管齊下:
蒙面法是無效的,跟據67年暴亂經驗,宵禁法也沒有作用,現在唯一辦法只有擒賊先擒王,拘捕所有幕後的主腦,亦即是包括美國香港的代理人。
治亂世用重典,政府應採用較嚴重的暴動罪來止暴制亂,而且法庭應該重判。
以上要雙管齊下才能有效。 ...
你咁叻既!啱!
政府同警察快D捉幕後的主腦,捉唔到真係無L用。

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-5 09:07 AM 發表
你執法, 比人報復,搞家人, 好不好笑??  我應為大部份示威者不會這樣, 但有很多極端的,

像你一樣, 不分黑白, 這樣也好笑

搞到人家死去家人, 那也好笑??  你有無信仰,問問你的神, 他會不會喜歡你這樣想

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-5 09:07 AM 發表
我都笑啊,因為開心,終於立法了。

引用:
原帖由 66823 於 2019-10-6 09:10 AM 發表

我都笑啊,因為開心,終於立法了。
你傷心死了!
警察見到成街人戴口罩行來行去,但係又知自己無L用,唔敢捉,警察無地自容。

引用:
原帖由 morningq09 於 2019-10-6 08:58 AM 發表

你執法, 比人報復,搞家人, 好不好笑??  我應為大部份示威者不會這樣, 但有很多極端的,
像你一樣, 不分黑白, 這樣也好笑
搞到人家死去家人, 那也好笑??  你有無信仰,問問你的神, 他會不會喜歡你這樣想 ...
唔知你想講咩喎!
像你一樣,不分黑白,不如少出聲。

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-7 04:48 PM 發表

你傷心死了!
警察見到成街人戴口罩行來行去,但係又知自己無L用,唔敢捉,警察無地自容。
行來行去,唱下唱下,咪又得他們lor。我都想警察休息下。
尋日灣仔一拉幾十個,全部至少兩條罪,我就高興啦。我地一齊乾杯,Cheers!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]