• 瀏覽: 7,702
  • 回覆: 39
+3
美國共和黨俞懷松(Solomon Yue , 將把謝生全家申請列入制裁名單。謝Sir去美國唔撚駛諗。
你又係,做到咁高級黑狗,原來目的地係美國.

[/url]有網民稱,謝Sir妻子正移民美國,希望他們一家「繼續留在香港,為中國做事!」多次訪美的香港眾志秘書長黃之鋒迅速回應網民訴求。

多次訪美的香港眾志秘書長黃之鋒迅速回應網民訴求,在facebook稱已「同咗華盛頓嗰邊講,希望鼓勵謝振中全家世世代代留喺大灣區,做個勇敢的中國人。」

美國共和黨海外事務組織副主席俞懷松(Solomon Yue)在Twitter指,建議制裁特首林鄭月娥及其行會成員,直言「they must pay for turning Hong Kong into a China police state!

過去近4個月,警察不但濫暴升級,更多次涉縱容黑幫恐襲平民,全城震怒!惟警察公共關係科總警司謝振中只懂在記者會,為同袍暴行護航,甚至美化挑釁或襲擊平民的撐警者為「市民」。有網民稱,謝Sir妻子正移民美國,希望他們一家「繼續留在香港,為中國做事!」

廣告美國國會正審議《人權民主法》,希望立法制裁損害香港人權和民主的官員;而在過去近4個月中,經常於記者會為警暴漂白的謝Sir,自然成為網民希望被制裁的對象。

有網民昨晚(3日)在facebook群組發文,披露謝Sir妻子「去咗美國land坐移民監,已經有conditional green card(綠卡),每年暑假去美國,以符合領取永久green card的要求。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20191004/60114909

引用:
原帖由 coldkiller 於 2019-10-4 04:07 AM 發表
美國共和黨俞懷松(Solomon Yue , 將把謝生全家申請列入制裁名單。謝Sir去美國唔撚駛諗。

有網民稱,謝Sir妻子正移民美國, ...
不如封乞兒人財政,封泛民財產

今次我撐黃之鋒
將所有華裔人士趕離美國

換發言人吧!

唔怪之得好多美國版友消失咗啦
引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-10-4 04:27 AM 發表
今次我撐黃之鋒
將所有華裔人士趕離美國

無腦嘅「平果妓者」又唔用腦去了解下,知唔知美國有憲法。

仲有呀,係咪係香港有雙重國籍嘅,全部可以趕離香港。

GPHONE 用下腦啦,唔好成日掛往收割俾「曱甴暴徒」。
引用:
原帖由 coldkiller 於 2019-10-4 04:07 AM 發表

引用:

制裁啦,令上下更一心對付班友

講咁多大話, 因住全家生癌,其實你子女都已經因為你做咁多陰質野,先變智障兒童,你不好好反省,睇怕你要付上更大代價。先會後悔。 成個警隊已經變左禍害香港人既人渣部隊, 看著辦吧。

咁咪可以禁止瘋瘋入港?

收到,我都同特朗普講左下次黃之鋒過美國唔會見佢,等佢同你班癈柴助手去Walmart 買下啲made in China 既手信番香港就算

真係口對心,大灣留左個位俾你全家。

謝Sir點會移民,攪清楚好喎
又玩抺黑

咁大件事竟然冇人講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]