• 瀏覽: 944,227
  • 回覆: 42
  • 追帖: 267
+678
支持,各位加油,國慶快樂

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-10-1 07:51 PM 發表
上次搞工聯會,今日搞中銀,中旅社。

所以早幾個月前叫版友盡快去換新證,一換新證十年唔駛煩。無老點嘅,連咁細微嘅事都講埋出嚟,算唔話得啦。

今日開左實彈第一槍,條黑衣黃狗死唔死,唔重要。重要嘅係 黑衣黃狗食住條路繼續玩落去吖嘛 ...
算系甘,不過保持一個正能量的心態迎接每個禮拜的暴亂,不容易

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-1 09:47 PM 發表
一群係英國傳統陪養出尼的警隊,從前中國和他們真是沒有甚麽關係,光頭警長這個年紀也未到過北京,和老婆到深圳探索還是這二個月的事,就可想而知過去警隊和中國的疏離了。直到三個月前,香港的笨蛋泛民曱甴賣國賊係都要將三萬精英推俾阿爺,阿爺咁係一聲唔該,照單全收吧

光頭警長 : 閱兵!不只是國力的表現!也是國民教育!也是令青年人明白中國今天成就如何努力得來!💪💪💪 ​​​
...
算系呢次唯一不多的好事,但面對甘多暴亂人士好似又不能控制了

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-10-3 08:51 AM 發表

據聞大埔最多
TKO第二
系?有咩數據?

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-4 05:26 PM 發表
泛民賣國賊正式向中央同港府宣戰了!!!
講左咩呢?

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-4 05:31 PM 發表

事件的背後其實係一個悲劇,依個悲劇的污手係老美,灣灣(係成個灣灣,唔係單單民進黨),地産佬,泛民垃圾,中産垃圾
但系香港人話台灣人好友善 ,很多人去台灣旅遊 ,都算自己拿來衰

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-10-5 02:55 PM 發表

甘香港唔使住了,要走人了

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-5 08:08 PM 發表
你說氣人不?
跳蚤10-05 08:26
​​過個節至於嗎?動不動就五億人全國溜達,好吧!五億就五億我忍了,可是你們特麼幾天就拉動內需接近六千億,留點錢吃肉不好嗎?到處溜達個啥?你說氣人不?搞內需我也忍了好不啦!你們還在過節呢!怎麼就把我們的甲骨文給幹翻了,還有沒有一點點職業道德,還能不能好好的休息?那可是我們家的硬核哦!就這樣被你們幹了,你說氣人不?還有那群敗家的玩意,毛衣還在溫和的談判,你 ...
但阿里爸爸最大股東是日本軟銀?

引用:
原帖由 littlelandload 於 2019-10-6 01:27 PM 發表

馬兄,小弟都堅持食美心,其實美心差燒飯真心唔錯😍😄
我地呢邊美心都關門

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-6 07:31 PM 發表
姓馬的小姐俾人打,這位小姐算是穿梭陰陽界,馬小姐給人打(電視睇到應該係互打,而且馬小姐唔係單拖),好可能代表江湖動員了。一陣去超市(如果仲開)買打啤酒(老虎啱啱批准可以飲少量)同花生!!!
苦中作樂啊 ...
江湖動員?但唔夠打?黑衣人甘打得

大家覺得美國所謂人權法案會通過嗎?香港可能都系甘,無得救  ,有得撤退就撤退,無命等正常

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-10-7 01:11 PM 發表

之前游小姐咪同一伎倆,日日夜夜留係紅磡區派傳單,獻殷勤,扮誠懇,呃到唔少中間派丶學生,甚至建制派的選票,仲跣左白紙扇一鑊😂😂
不過,時至今日,反對派換湯不換藥,可以咩🙄 ...
黃人會支持阿

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-10-7 01:22 PM 發表

黃人心盲眼盲,我從不稀罕他們會回心轉意。
相信所謂"素人"參選,只會分薄犯民利益,令他們分化,狗咬狗骨,已有先例😙
而心水清的市民僅投建制,因為此為"港獨對一國兩制"的公伇,亞爺將看在眼內👁 ...
無區選最好,最驚泛民大勝 ,中央更加不理香港,到時大家一系走,留系香港系要扮死狗奶黃絲,想起都驚

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-8 03:10 PM 發表
看來,聯合國要搬屋了,香港平亂後,可搬尼香港,日期係 2034 年,地點係大嶼山新填海地

【#俄羅斯等多國代表沒拿到美國簽證# 聯大兩會議推遲】據俄羅斯聯大代表團官員透露,由于俄羅斯等多個國家官員美簽問題,聯合國大會第一委員會和第六委員會暫緩工作。據俄新社10月8日報道,聯大第六委員會,即法律委員會,原定于紐約時間7日15:00開始會議,但該委員會隨后發布消息稱,本次會議推 ...
馬兄想得太好,可能性太低,如果搬黎大陸,應該是雄安也未論到香港

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-10 12:30 PM 發表
光頭警長 :理工大學講師陳偉強教授, 因為發表支持蒙面法言論,竟然遭學生非法禁錮,批鬥5小時,雷射筆照射,更三度推倒在地。

更恐怖的是陳教授致電,要求警方協助時, 校方竟然拒絕讓警察進入校園營救陳教授!

這是什麼大學生,這是什麼大學,這是什麼教育?!😱

horse : 阿爺就係要 d 黃底走曬出尼,今次理工依班黃底自己現形了 ...
黃底差不多現曬,但都沒用,中央可能不想處理,太多了,香港繼續爛便可

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]