• 瀏覽: 944,207
  • 回覆: 181
  • 追帖: 267
+678
引用:
原帖由 ckm 於 2019-10-18 10:04 PM 發表

荃灣部分都開返,不過門口圍晒板
我果區啲中資銀行都自動圍哂板啦

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-18 07:45 PM 發表

@scottiehong 的時間係 2022,果條友話係 2020,條友話大地震同大海嘯前會有一場好大的金融危機,依樣同末日大師一樣。
2020好快到

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-10-25 12:58 PM 發表

本星期已完成又一輪搬運硬嘢既動作

可留意,近排硬嘢價格全日低位通常响中午12至1或兩點正。
厲害呀小C兄, 中午時段走唔開啦, 仲要無錢無箱

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-10-25 02:01 PM 發表

小錢錢一到帳就去買,當儲蓄咁做。如果吾夠就會買下銀,因為銀價17蚊,歷史高去到50蚊,但硬銀就好重,孭背囊都就穿。
知道, 不過真係無地方放, 同埋第時要返大陸住唔知點安排

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-10-25 02:21 PM 發表

我都吾知點算架,但個價可以,就吾理咁多住買咗先,到時再睇下有冇得申報入境,或者升咗之後响香港放咗去,再响大陸買熊貓等等。但有一重點要記住,半噸大師講過,去再某個時候,到時有現金都未必買到硬嘢。 ...
重點果句未見過大師有提過我返大陸開箱入硬野架

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-10-25 02:30 PM 發表

開箱需時,一有時間就好早點去開定啦~
係, 講左好耐都未實行

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-10-27 05:01 PM 發表

2024後,五両換一間,其實唔錯。
添多少少可以買間house😂

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-10-28 01:26 PM 發表
2024年都幾肯定係黃金當錢駛嘅開始。
大師我開左箱啦,紅箱子好靚呀,你之前講過買吉祥定熊貓?

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-10-29 01:13 AM 發表

師姐係內地中銀開左戶買金?我記得半噸大c講既係熊貓。
係呀,收到謝謝

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-29 01:36 PM 發表

98 年果次有基本法限制,薪酬不能低過 97 前,今次可以最高減 2/3,而且一定會發生。
咁私人機構咪玩完

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-10-29 06:20 PM 發表

我係超怕凍嘅人。其實真絲比真皮更保暖舒服(真絲內衣/打底褲)
哇 啱啱著上去應該好似捐入被竇咁涼浸浸喎 請問邊度有得賣

引用:
原帖由 hanE 於 2019-10-29 06:32 PM 發表

絕對唔會 體感好舒服 係有點貴,裕x款式老套但堅好著。
ok去睇睇

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-10-29 06:51 PM 發表

因為實在太貴嘞,我通常去淘寶搵法國訂單嘅貨尾買。一入入十零廿件。
因為必需混10~15%棉,所以吾會涼浸浸。
又學到野👍🏻

引用:
原帖由 hanE 於 2019-10-29 06:40 PM 發表

夏天著絲混麻,爽過唔著,冬天著絲混綿,著透氣物料嘅衣服體味都冇咁大。
我要試下爽過唔著係咩體驗😂

引用:
原帖由 hanE 於 2019-10-29 08:40 PM 發表

😂😂😂😂天熱真係超正,買咗件俾家人,爛到呢!補完!再補!再補!都唔捨得掉!話買過俾佢,佢又唔抵得肉赤!再補!😂😂😂
咁犀利呀,咁你送件比家人啦😜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]