• 瀏覽: 944,209
  • 回覆: 147
  • 追帖: 267
+678
引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-10-4 09:33 PM 發表

我都戒緊  三十幾糖尿🤦🏻‍♂️
..加油... 慢慢就見到效果, 有時間出去運動下...

引用:
原帖由 19696869 於 2019-10-4 10:54 PM 發表

一定唔會攪電,到時全港大停電,任何平民都可出黎武力對付佢地。
最大問題...是影響佢地手機接收... 如果佢地識思考下, 應該唔會隨便攪電....

引用:
原帖由 ericvz 於 2019-10-4 11:37 PM 發表

法官敢推翻,同造反無異。只會加速自己滅亡。
佢地無咁蠢,幫暴徒墊屍底,所以我估一定係政府WIN
新聞講覆核失敗....

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-10-5 12:03 AM 發表
12點啦,夠鐘!禁蒙面法!!!
Cinderella ...夠鐘要除鞋(口罩)走啦....

引用:
原帖由 JillWong 於 2019-10-5 12:24 AM 發表
消防做到氣咳.

年紀大的消防,
遲早忍唔到,
同甲由吵一鑊.
到時又輪到消防比人圍.
晌大叔果邊睇到... 位人兄在2架消防車旁被打
https://www.youtube.com/watch?v=i8Qfz4MUPBY&feature=youtu.be

天朗氣清,走去大澳行大運。。吸收下清爽空氣。。

附件

IMG_20191005_104356.jpg(288.33 KB)

IMG_20191005_101156.jpg(449.6 KB)

IMG_20191005_100028.jpg(356.91 KB)

引用:
原帖由 tonylin1123 於 2019-10-5 01:55 PM 發表

好正!但小心回程交通.
已回程途中 。。早點歸家安全d。。。大澳無咩遊客,見到ge都是鬼佬,香港人唔敢出街,大陸人又唔來。。。

引用:
原帖由 gogofit 於 2019-10-5 03:49 PM 發表

冇核的水果,比如提子,橙,西瓜等等、大家最好少食,人類自作聰明,為產量為口感為方便,發明咗呢D植物,但植物嘅反撲力量會非常之大,人類長期食用呢D食物,亦可能會令人類斷子絕孫或後代唔健康。

就算中美唔打貿易戰,我都盡量避免食用美國所有農產品和肉類。 ...
我都盡量避免食用美國所有農產品和肉類....  如果留意佢D成份標籤, 會發覺好多都有添加劑....所以會懷疑肉類等有無加野....,

引用:
原帖由 gogofit 於 2019-10-5 05:13 PM 發表

植物就基因改造,肉類就大量激素和抗生素。

留意下美國的動植物都體型龐大,諗下原因係咩?
澳洲肉類, 如何? 主要食牛都是澳洲...

引用:
原帖由 gogofit 於 2019-10-5 05:58 PM 發表

如果可以負擔,食grass feed meat &free range food。
TKS...

引用:
原帖由 my77 於 2019-10-6 08:32 AM 發表

六月初入過一次大澳,從車路行,路邊有零星小屋,居民於戶外納涼,跟市區遊行暴亂有天壤之別, 有點不知人間何世的感覺。
我在影相果個位,企左一陣。。遠遠天空已經有好多飛機飛過,水平面再望遠一點,是見到港珠澳橋,同樣亦不斷有大隻貨船經過。。當刻感覺似是回復以往,安定繁榮。。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-10-6 06:15 PM 發表

有啊

10344456 10344457 10344458 10344459 10344460 10344461
C兄... 小心或者DEL左佢先, 好似話E度因應要求交左1位會員資料...因為公開D個人資料

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-10-7 01:45 AM 發表

集團正研究借出旗下位於錦田八鄉的10萬平方呎農地,免費讓政府作興建過渡性房屋之用,為期最少七年,為1萬人提供居所。

1萬人,7年,點止興建過渡房屋咁少 ...
新世界好似是俾地出來。。。感覺好似相對好d。。。不過,都是豬頭骨來, 支持起明日大嶼

唉。。新城市唱緊佢地ge國歌,有曬band,呼叫緊佢地ge口號。。旁邊幾層觀眾欣賞,拍攝等 。。

行過都有d恐懼,特別當佢地叫口號時,邪教感覺悠然而生

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-10-7 03:00 PM 發表
10348272 10348273 10348274

又造假拼湊文宣
...咁快就有X光片睇到, 睇來是死唔去GE, 無生命危險,  .. 我反而想了解下的士老伯D 傷勢,  微博睇到話有人上左架的士先令到佢撞車.... 希望盡快查明

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]