• 瀏覽: 3,731
  • 回覆: 17
+2
日本唔比我地去

附件

discuss2_1569516044831.png(1.04 MB)

結團去日本示威

嗷,做得好👍

澳洲都唔歡迎曱甴

黃痴鋒帶老婆週停去日本拍AV肯定無問題。可推消香港市場。

引用:
原帖由 雨點子 於 2019-9-29 08:06 PM 發表
河童大戰老毛婆,重口味變態市場賣得。

防止有嚴重暴力破壞傾向的人隨便入境,好正常啫!
遲下,可能美國領事館都提出要埋一份!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-10-5 02:22 PM 發表
班傻仔又叫出聲,中央威迫美國唔比我地入境

冇事O既
可能會接收佢地做國民
快啲去投案啦

唔係
係快啲去報名啦

引用:
原帖由 分享者 於 2019-9-29 06:31 PM 發表
日本唔比我地去
印尼抗爭兩學生死亡,總統籲警方克制 
示威者向港人學習應對催淚彈
立場報道

這是前幾天的報導。黑色義士已經在輸出革命,各國政府會怎樣看待港人呢?

引用:
原帖由 雨點子 於 2019-9-29 08:06 PM 發表
去日本城拍扮去日本?

引用:

係咪拍呢個 “夫之目前咩犯乜乜”系列?!

即係綁住走狗瘋,
眾男優係佢面前將狗乸庭輪....

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-10-5 02:22 PM 發表
要多謝郭紹傑等人,令到日本政府反省。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]