• 瀏覽: 5,206
  • 回覆: 42
+9
香土人號召即日幫襯美心咪得囉
沉默既大多數嗎

引用:
原帖由 kwood 於 2019-9-25 04:34 AM 發表
班曱甴話抵制港鐵就話玩跳閘,其實就係想搭霸王車。咁佢地依家話抵制美心,最終應該都係想食霸王餐,霸王蛋糕等…
遲下可能要抵制iphone,抵制LV,抵制金舖,逢係無錢買既美其名都叫抵制,最後演變成明搶! ...
聰明👍👍

「義士😷」開始帶風向,目標是「中銀ATM機」💰💰💰 (附件:連登)。

引用:
原帖由 facrl 於 2019-9-24 11:09 PM 發表
班仆街黃屍暴徒宜家咪重撚惡過黑社會!DLLM!
禁都要多人團結先惡過黑社會嘅

點解D黑衣人唔搞信德何家埸?人哋去聯合國發言!
說穿了!欺善怕惡!

黑心憑咩講叫香港人與中共集團,解決分歧??真的大言不慚!!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-24 10:35 PM 發表
反修例引發的風波目前仍未平息,有人上周日到沙田新城市廣場內,多間被指是支持政府的餐廳叫口號,並到酒樓門外不斷領取輪候號碼。美心集團就近期社會...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190924/share_2019092420055965047.jpg

無用,「義士」已出行動帖 (附件:連登)

我認為「義士😷」 ...
正確⋯黑衣顛狗志在撩事鬥非,乘機毆打不認同佢哋嘅市民,如果勢力懸殊,千祈勿上當!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-24 10:35 PM 發表
反修例引發的風波目前仍未平息,有人上周日到沙田新城市廣場內,多間被指是支持政府的餐廳叫口號,並到酒樓門外不斷領取輪候號碼。美心集團就近期社會...

無用,「義士」已出行動帖 (附件:連登)

我認為「義士😷」 ...
呢 d 低 b 行動,一晚有乜作用

引用:
原帖由 facrl 於 2019-9-24 11:09 PM 發表
班仆街黃屍暴徒宜家咪重撚惡過黑社會!DLLM!
欺善怕惡啫,又唔見佢地夠膽搞超瓊

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-25 11:01 AM 發表
呢 d 低 b 行動,一晚有乜作用
又有「義士😷」提議玩book枱,現場walk-in 真有得食😋

留電話,身份要暴露了,又用新太空卡?😁

(附件:連登)

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-25 11:25 AM 發表

又有「義士😷」提議玩book枱,現場walk-in 真有得食😋

留電話,身份要暴露了,又用新太空卡?😁

(附件:連登)
人地唔識不設預訂咩

美心怕了, 誠哥最聰明

曱甴橫行

有種就入去食埋唔好俾錢

美心集團又係低能
又向惡勢力低頭
暴徒係唔會因為你既割蓆聲明而唔搞你架
新城市廣場有版你睇

鍵盤翻頁
左右