• 瀏覽: 5,799
  • 回覆: 97
+5
繼數名警務人員接受內地媒體訪問後,於內地網絡人氣急升,上周起陸續有二十多名自稱香港警察的網民在微博開設帳號,發表有關發生逾三個月反修例風波的言論,得到大量內地網民支持。有疑似警員日前在微博發惹火帖文,遭本港網民追擊後,今(23日)刪除該貼文,改掉原帳號名稱,又發文稱看到自己帳戶遭「黃屍」轟炸,覺得他們很可憐。另外有自稱警員的網民連發數篇文章,對黑夜中得到14億人民的支持感到非常感動。

好多網民+香港人都話呢條仆街冚家鏟自己話系差佬的人全因勁巨大的加班費而買到最新款手機???
咁仆街嘅野都講得出口嘅???
難怪點解咁9多香港人憎9班死差佬系真係有原因咖???
你話呢???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/378279/疑似港警微博稱因加班得新手機謝示威者-遭港人聲討-今刪帖改名

附件

kmjnhgf.JPG(26.15 KB)

kjnhbgvfpl.JPG(27.94 KB)

求其搵條友講兩個就信既話,你需要食藥

引用:
原帖由 fba39e0b0695af 於 2019-9-23 04:48 PM 發表
求其搵條友講兩個就信既話,你需要食藥
堅野黎咖ok!!!
網上瘋傳呀ok???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-23 04:53 PM 發表

堅野黎咖ok!!!
網上瘋傳呀ok???
瘋傳爆眼瘋傳死人,然後呢?炒車唔夠?618黃絲殺人有犯人名有死人名有地點有真實案件無瘋傳,瘋傳係乜?
當係真又如何買部IPHONE犯法呀
信者失禁

又疑似...

屈原

曱甴信就得

真的嗎?😱

有錢就買ip , 仲上微博曬命,看不起華為嗎?

關死曱甴叉事咩

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-23 04:47 PM 發表
繼數名警務人員接受內地媒體訪問後,於內地網絡人氣急升,上周起陸續有二十多名自稱香港警察的網民在微博開設帳號,發表有關發生逾三個月反修例風波的言論,得到大量內地網民支持。有疑似警員日前在微博發惹火帖文,遭本港網民追擊後,今(23日)刪除該貼文,改掉原帳號名稱,又發文稱看到自己帳戶遭「黃屍」轟炸,覺得他們很可憐。另外有自稱警員的網民連發數篇文章,對黑夜中得到14億人民的支持感到非常感動。

htt ...
多謝都唔得?惡到吖。

買iphone差評

如果真 只能講無腦的人太多
警察無腦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]