• 瀏覽: 2,514
  • 回覆: 20
+5
每星期,飯民都上演,顛倒是非黑白,但乞衣人打市民,佢地都冇吠,點解呢,自己做埋D衰野,等天收

你條撚樣食屎啦

飯民肯定今鑊計錯數, 畀班暴徒曱甴連基本票都溜走曬🤗

成為棄卒

林子健、林卓廷
都係自編、自導、自演
笑死人

班犯民呢排失哂縱

係就爽啦,叫佢篤灰

引用:
原帖由 yeungwater 於 2019-9-23 07:55 PM 發表
林子健、林卓廷
都係自編、自導、自演
笑死人
林卓廷,真係一個諗起都有排笑嘅傻仔

附件

D07BD809-9E65-4BDA-BD2B-61BC7A42EDF4.jpeg(183.21 KB)

8B2DD7F2-6E20-4259-8FBC-44DF4C30F6A2.jpeg(145.78 KB)

97CDF141-D0EE-40F2-ACD6-91BC6EE1613C.jpeg(199.81 KB)

90BA8C8C-F47B-4659-938E-57729FF5C4A3.png(682.63 KB)

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-9-23 10:06 PM 發表

林卓廷,真係一個諗起都有排笑嘅傻仔
原本個樣都好Lon9,仲貼塊膠布🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

無個好人

引用:
原帖由 LL_LL 於 2019-9-23 12:41 PM 發表
你條撚樣食屎啦
我係想講 林卓廷 呢條撚樣 食屎啦

飯民成班都賣港賣國賣自己!正仆街!

應真被放棄了, 香討最近好多POST 推緊, 文宣作風, 似想踢走佢比勇武既年輕人上位

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]