• 瀏覽: 21,195
  • 回覆: 255
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-9-23 12:52 AM 發表
點解要幫班不負責任嘅曱甴執手尾?
因為商場明天要開,吾可以吾清

自私自利嘅黃絲
完全唔會顧及其他人

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 10:58 PM 發表
不少市民響應網上號召,前往沙田新城市廣場參與「和你Shop」,活動其後演變成警民衝突,示威者在商場多處破壞,其中在通往連城廣場及沙田站的通道可謂重災區,有人推倒垃圾桶、倒花生油、肥皂、灑水等,更打爛廣告燈箱、電子裝置等。不過,當中最吃力可算是剷走地上的貼紙,現場所見,只有一名清潔姐姐負責清理貼紙,只見她不時蹲下身體,彎腰用工具猛力狂剷,清潔姐姐向記者慨嘆,今次地上的貼紙數量較以往多,估計至少要剷天 ...
被迫ot....仲要本身人工低,ot錢都係低
但就要通宵工作兼全程手要用力、又要烏身做野
真係多得班暴徒唔少

如果係毒果:對青年人感到好感動,不介意額外工作

引用:
原帖由 ask20082008 於 2019-9-23 12:18 AM 發表

呢d 黃c 咪自私自利,自己貼自己剷
貼多幾塊喺面代替口罩好啲

引用:
原帖由 ask20082008 於 2019-9-23 12:18 AM 發表

創造就業機會 😅

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 10:58 PM 發表
不少市民響應網上號召,前往沙田新城市廣場參與「和你Shop」,活動其後演變成警民衝突,示威者在商場多處破壞,其中在通往連城廣場及沙田站的通道可謂重災區,有人推倒垃圾桶、倒花生油、肥皂、灑水等,更打爛廣告燈箱、電子裝置等。不過,當中最吃力可算是剷走地上的貼紙,現場所見,只有一名清潔姐姐負責清理貼紙,只見她不時蹲下身體,彎腰用工具猛力狂剷,清潔姐姐向記者慨嘆,今次地上的貼紙數量較以往多,估計至少要剷天 ...
曱甴沒有同理心

細路錯大人受

連燈牆貼嚟把L咩,咁多廢紙邊有人咁得閒睇呀,連燈曱甴專做低能野

唔係邊有工開?

所以佢地唔會貼自己屋企門口,只會去人果區破壞

引用:

有相機影住咪做下戲囉,冇就周圍掉垃圾

引用:
能叫判社會服務令果班人剷貼紙嗎?

這就是真正香港拼搏精神同垃圾曱甴破壞香港精神的分別,香港一切就係比呢班垃圾曱甴暴徒破壞!

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-9-23 12:33 AM 發表
01你係咪變返中立 突然間d報導正常返小小
緊係間中要扮下中立啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]