• 瀏覽: 21,211
  • 回覆: 255
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 illm8888 於 2019-9-23 06:39 AM 發表
啲曱甴真係冇良心冇人性 ,連地下都貼, 跣 鬼死人㗎,正仆街
成支油倒哂落地下,跣親都唔知入邊個數

死曱甴

我希望啲姐姐唔好鏟啦,咪由得啲貼紙喺度囉,等全香港人行過都睇到佢地做過啲乜

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-9-23 12:33 AM 發表
01你係咪變返中立 突然間d報導正常返小小
【不能讓暴力示威成為常態】
https://www.hk01.com/01觀點/370364/不能讓暴力示威成為常態?fbclid=IwAR0h9Cq-1fieG7eVDTJbxb7TxIZg4sjfiIvgCd98AUh8FeyqnZeWArzD7p4

1/9 時01在觀點版, 不是要聞出了一編 "新聞悔過書",
可信度有過高就不敢肯定了, 信住一半先!

不過為短線的新聞利益,
而導致社會長期的傷害,
政媒之責任其實係最大!

香港經濟被玩到自滅的話,
傳媒孽自滅, 只是排隊之事罷了!

先知先覺, 後知後覺,
不想知便一世也不會覺!
青年班人不懂,
也不願懂的事,
看他們自決吧!

幾時都講,沒有真示威,只有真暴徒

引用:
原帖由 solar169 於 2019-9-23 12:53 AM 發表
口罩黑衣等天收
甴曱會死得好慘!

仆街曱甴

引用:
原帖由 哈囉勇敢的羔羊 於 2019-9-23 12:42 AM 發表

希望她的兒女不是曱甴吧,如果是就傷上加傷
工作辛苦不更要,回到家一家人坐下食飯聊天就開心番,但如果自己的細佬是暴徒,這辛苦工作也不直得

成班智障暴徙打完飛機要阿姐執手尾

多謝曱甴

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 10:58 PM 發表
不少市民響應網上號召,前往沙田新城市廣場參與「和你Shop」,活動其後演變成警民衝突,示威者在商場多處破壞,其中在通往連城廣場及沙田站的通道可謂重災區,有人推倒垃圾桶、倒花生油、肥皂、灑水等,更打爛廣告燈箱、電子裝置等。不過,當中最吃力可算是剷走地上的貼紙,現場所見,只有一名清潔姐姐負責清理貼紙,只見她不時蹲下身體,彎腰用工具猛力狂剷,清潔姐姐向記者慨嘆,今次地上的貼紙數量較以往多,估計至少要剷天 ...
佢應該多謝曱甴,如果無曱甴邊有工開,多L謝哂,唔該哂多L得佢地唔L少。

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-9-23 12:33 AM 發表
01你係咪變返中立 突然間d報導正常返小小
因為01個黑記老母做清潔工

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 10:58 PM 發表
不少市民響應網上號召,前往沙田新城市廣場參與「和你Shop」,活動其後演變成警民衝突,示威者在商場多處破壞,其中在通往連城廣場及沙田站的通道可謂重災區,有人推倒垃圾桶、倒花生油、肥皂、灑水等,更打爛廣告燈箱、電子裝置等。不過,當中最吃力可算是剷走地上的貼紙,現場所見,只有一名清潔姐姐負責清理貼紙,只見她不時蹲下身體,彎腰用工具猛力狂剷,清潔姐姐向記者慨嘆,今次地上的貼紙數量較以往多,估計至少要剷天 ...
可能有部份清場姐姐婆婆是班暴陡的老母,你話暴陡有無人性?

引用:
原帖由 ask20082008 於 2019-9-23 12:18 AM 發表

呢d 黃c 咪自私自利,自己貼自己剷
D曱甴邊有人性㗎,有破壞無建設,仲要講到好有道理咁,話幫我地爭取喎,我都唔知佢地爭取緊D乜𨳊!

啲黃C會話俾OT你賺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]