• 瀏覽: 98,446
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
暴徒恐怖分子
想製造 言論恐嚇氛圍嗎

垃圾蟑螂

熱賣及精選
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
我識啲人成日去食㗎,暴徒會唔會連食客都打?驚

回覆 引用 TOP

香港真係冇言論自由!又唔見暴徒夠膽搞何超!

引用:
原帖由 西部野性的盡頭 於 2019-9-23 01:40 AM 發表

咁你咪日日飲緊屎水
基本上香港人系

回覆 引用 TOP

何超婛都有去演講,曱甴夠唔夠羌去搞葡京😎

回覆 引用 TOP

美心集會灑樓幾好

回覆 引用 TOP

小學雞

回覆 引用 TOP

佢地真係好慘,搵唔到同盟,只可以四圍挖仇敵

再慘既係假想仇敵無一放佢地在眼內

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leicaman2018 於 2019-9-23 00:54 發表

on9,大L把真香港人幫襯美心,落街睇下啦
求下果班真・香港人唔好再幫襯…
間間好生意到至少等一兩個鐘位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb5094740 於 2019-9-22 23:30 發表

由佢
吉野家比黃絲杯葛
但都仲好客幫襯
😭 唔好再提喇,班黃絲罷果兩日又咩事都無哂,少少骨氣都無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-9-22 04:29 PM 發表

又搞文革批鬥

沒有文革批鬥,何來新中國?
同志繼續努力!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-9-22 04:27 PM 發表

無記新聞都播班死黑衣攪事..令到酒樓客人的小童受驚...

那班死黑衣正人渣,賤種.....
10歲都捉嘅真係因住死全家,人渣

無揸刀出來歡迎曱甴

回覆 引用 TOP

香港搞到無法無天,唯有靠大陸人民來港

回覆 引用 TOP

抵制?😧
中國14億人撐你/😘

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]