• 瀏覽: 98,392
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
政治黑手黨伸向企業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山山山風 於 2019-9-22 08:29 PM 發表

支持警方捉甴曱
我已經支持咗政府幾個月啦!仲要支持幾耐... D曱甴就越黎越惡,我都就黎支持唔住啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

咁我唔幫襯美心了
餐餐五星級酒店吧,可以促進經濟,歡迎你咁做

回覆 引用 TOP

廢青乞兒有L錢食!

回覆 引用 TOP

明天就優品買包薯片,然後下午去美心食個午餐先😝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏濃濃的採購 於 2019-9-22 06:20 PM 發表

仆街新鴻基22.9再次縱容暴徒係商場踐踏國旗。仲唔申請禁制令請警察執法

今次事件確實睇得出邊啲人同機構係虛偽不可靠: 太古(太古廣場拒絕警察進入但縱容打爛立法會暴徒進入休息,首創錯誤先例,助長暴徒;疑似拒絕提供cctv幫助警察調查), 新鴻基(沙田新城市擺警察上枱,話警察自行進入,影響顧客安全;又扮曬委屈因為法庭手令先提供cctv),國泰(放任員工罷工亂機場、縱容機師及員工參與暴動,出賣私隱資料 ...
Ching心水清! 政府次次用開水喉派錢解決問題十分短視,多年姑息養奸造成今日局面!

引用:
原帖由 高大紅色馬 於 2019-9-22 08:37 PM 發表

打去食環投訴啦
戇居;有死老鼠呀?搵食環!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 高大紅色馬 於 2019-9-22 08:38 PM 發表

咁要落雨留定水
刁,呃鳩班偽中產以為好high.

回覆 引用 TOP

只准曱甴放火, 不准市民點燈!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

咁我唔幫襯美心了
最好講得出做得到囉,做唔到爛春袋。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ganngann 於 2019-9-22 08:40 PM 發表

政府不能夠保障市民生命財產安全了,軍隊在那裡?
香港軍呀?搵司令龍蝦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chichunlo 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

你班on9唔係有777呢個護身符、你地班曱甴真係拉左萬年、重以為呢家重有自由貼紙權力?
佢哋係㭍㭍㭍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店宇宙的希望 於 2019-9-22 08:56 PM 發表

Ching心水清! 政府次次用開水喉派錢解決問題十分短視,多年姑息養奸造成今日局面!
林鄭根本黃底

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-9-22 08:46 PM 發表

以後唔幫襯美心就得啦
大家在心中,衆志成城;睇吓個老亁婆敗唔敗走大陸~

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2019-9-22 08:44 PM 發表

香港班富豪子孩要跪在地上做豬狗放棄王子身分 求共產黨放過自己嗎
果然 將老婆送給曹操啦 無能鬼
連共產黨和毛澤東都恨你們的無恥
本來就應決一死戰分高低
班低頭鬼!打都不敢打
如果外國攻打 佢地一定全部投降 真無骨氣 ...
曹操對 劉表之子 劉琮 
這人的評價是什麼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]