• 瀏覽: 98,394
  • 回覆: 13
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
里班人捉得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:20 PM 發表

大咩膽?市民冇言論自由咩?唔like咪自己唔好幫趁lor, 但又要剝奪其他人權利。
貼紙已經系犯法

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:34 PM 發表

好多黃語人唔飮Starbucks 會死喎
系唔飮東江屎水...唔得

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
班人都多餘,有本事唔好飲大陸東江水,食大陸野,賺大陸錢,成班白痴

引用:
原帖由 maskman2008 於 2019-9-22 05:13 PM 發表

拱濟會,掘神氏精溜水刀系東江水泥喎
所以乞兒人腦系屎

引用:
原帖由 yugo135 於 2019-9-22 05:13 PM 發表

食過第2D
多數食東江水同大陸肉同菜,食屎,就會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 60后 於 2019-9-22 05:16 PM 發表

等如大6封殺d港台明星la, 夠系表達吓意見吧
明星系咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倉田哲夫 於 2019-9-22 05:38 PM 發表

條禁言廢柴邊有錢食飯呀,北京樓好食,ching識嘆
班兩登人,成日禁言,之後就成日投訴,FB/Twitter等,就系錦DEL人地野,反而在高登同連登,就入不到發言,都幾獨裁下,但又成日自由咩民主咩,正一納稅高登/連登

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 se7endays 於 2019-9-22 06:54 PM 發表

點解要蒙面?
怕比人認出,之後捉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 抽後算帳 於 2019-9-22 07:09 PM 發表

曱甴有鬼錢食咩,怪唔之得要去排隊攞飛打卡當食咗。
曱甴源源不絕錢支持,香港不少所謂專業人士都有捐款比他們,如社工/醫護/律師/教師,以及部份大公司,最近就系眾籌

回覆 引用 TOP

引用:

班乞丐人沒有本事不飲東江水,飲東江水..就系支持中共

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-9-22 08:37 PM 發表

梗係,連登仔智商有幾高吖

食左都唔知啦
高大衰,就算系大學生高薪,都系奶中共賺錢,之後反共

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部野性的盡頭 於 2019-9-23 01:40 AM 發表

咁你咪日日飲緊屎水
基本上香港人系

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底平平腰部 於 2019-9-23 12:25 PM 發表

低能無極限,死去連登區啦!
班白痴乞兒人又系用番淘寳貨,食東江水,屋企大把大陸野..里班人精神分裂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]