• 瀏覽: 98,442
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:34 PM 發表

好多黃語人唔飮Starbucks 會死喎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 holyshitsss 於 2019-9-22 04:39 PM 發表

曱甴欺善怕惡,又唔見佢哋去澳門搵吓何大小姐報仇?叫人唔好去賭場呀嘛

撤出香港,反正得果幾百萬人生意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-9-22 04:27 PM 發表

無記新聞都播班死黑衣攪事..令到酒樓客人的小童受驚...

那班死黑衣正人渣,賤種.....
d黃C要攪嘅野,有男女老幼都唔放過的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 60后 於 2019-9-22 11:27 PM 發表

北角福建黑社會肥肚廢老是香港真正的主人?  鄉音未改wo
未改又如何?福建人大多自力更生!你見屋邨裡面多唔多福建人!李嘉誠夠有鄉音,你晤去笑佢!呂志和也有鄉音,你夠膽笑人嗎?垃圾公屋裡低端人口大多講純正廣東話,但卻要我們納稅人來供養!講鄉音!有羞恥心的人應該看看自己,是貢獻社會的人呢?還是蛀米大蟲!

回覆 引用 TOP

做甴曱唔好繁殖下一代啦,禍亂中港,D甴曱死去美國算罷,不過甴曱莫財係人都知,無國家歡迎呢D仆街,最賤有啲和理非叫人衝自己鬆,完全係一群失敗者,成人打飛機話有二百萬,成群甴曱都有妄想症

引用:
原帖由 andylouis1 於 2019-9-23 12:44 AM 發表

太好啦,唔駛同曱甴一齊用膳,唔該哂🙏🏻🙏🏻
支持美心!!

但曱甴自己唔食都會到處爬到處搞,騷擾其他人食飯㗎!

引用:
原帖由 ralan 於 2019-9-23 07:05 AM 發表

做甴曱唔好繁殖下一代啦,禍亂中港,D甴曱死去美國算罷,不過甴曱莫財係人都知,無國家歡迎呢D仆街,最賤有啲和理非叫人衝自己鬆,完全係一群失敗者,成人打飛機話有二百萬,成群甴曱都有妄想症 ...
和理非才是最無恥的人,叫人去衝達自己目的,衝的人坐監又唔關自己事

引用:
原帖由 oxter2000 於 2019-9-23 06:49 AM 發表

信德中心就在上環,甲曱不是不知道,是不敢,何家小姐哦,甲曱邊敢!

回覆 引用 TOP

呢幾個月
成日都有「曱甴自由行」
搞到社會亂過乜
如聽見不同意見的人
即成班曱甴一齊圍攻佢地D商店
又成日破壞D交通工具
呢D曱甴簡直重衰過D人渣

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

咁我唔幫襯美心了
食屎狗有燃$食咩,食香啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
本身宜家香港都俾理傻既搞到冇啖好食,表個態北上神州仲好

回覆 引用 TOP

以後只幫襯美心集團👏👏👏

回覆 引用 TOP

支持美心

回覆 引用 TOP

要去多D 食多D支持! 多謝黑衣人推介,原來有這麼多不同店!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]