• 瀏覽: 98,444
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:24 AM 發表

唔洗多謝,我杯葛黑心集團,無強迫你跟隨,我真民主既~
杯葛埋東江水吖,唔洗死架wow, 可以去超級市場買外國入口嘅水

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
D曱甴極度賤,杯葛美心咪咪去食囉,走去搞事咁L賤,不過咁,曱甴就係賤!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
係有良知,真係敬佩美心有勇氣對抗暴徒,要知道,依家曱甴橫行香港,逆曱甴者都會被打砸,喺黑色恐怖之下夠膽企出來,真係非常難得,唯有聽日去幫襯美心以示支持啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:36 AM 發表

請及早求醫!!
你呢句向曱甴講啦
佢地十幾年前爆咗次思覺失調風暴,嚟緊應該會爆腦退化症

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:21 AM 發表

你淨識loop呢D指定廢話,似乎真係無腦!可悲!
你哋有腦,有個豆腐腦吖嘛,有等於無仲可悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-9-22 04:25 PM 發表

咁反映唔係港獨猖獗,而係政府連保障商戶嘅能力都無
冇辦法啦,班暴徒實力太大,連市民政府都買佢哋怕!比強盜更加恐怖

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2019-9-22 04:36 PM 發表

系唔飮東江屎水...唔得
咁你咪日日飲緊屎水

曱甴個look似賊喎,你指賊係甴曱?你真係無間道!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:19 AM 發表

唔係話14億人市場咩?洗乜留戀七百萬市場?老亁婆原來禁無大志架?!
七百萬市場!?你哋只係一小部分人jai, 唔好以為香港得你哋班L樣先得㗎!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:37 PM 發表

可不可答答我這個問題
白癡仔,連登睇得多乜7都信,就算係又點啊,邊個總統係一窮二白啊傻仔,顧掂你自己先啦,窮L!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:10 AM 發表

無錢咩?你掹大眼睇吓佢地身勢,個個屋企大把架~
屋企大把散銀呀?佢哋D身世,收錢買㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:38 PM 發表

我本身生意中都有兩間酒家股份。大哥
我有兩棟樓呀阿叔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-22 04:39 PM 發表

杯葛全綫美X
曱甴食唔起就話杯葛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部野性的盡頭 於 2019-9-23 01:39 AM 發表

冇辦法啦,班暴徒實力太大,連市民政府都買佢哋怕!比強盜更加恐怖
佢哋唔係實力大,喺佢哋已經輸到無嘢可輸,連條命都攞出嚟睹呢一鋪,連累我哋呢d 無辜嘅市民,佢哋有精神病

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]