• 瀏覽: 98,417
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 12:36 AM 發表

今日,東x堂又send message嚟;咩可可芝士蛋糕七折喎,唔刁佢~
7折咁好,等我聽日去買先,多謝宣傳😏

買多兩打美心蛋糕食。開始你地表演。裝瘋賣傻的內容沒咩新意了,比點專業精神好唔好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 12:53 AM 發表

老乾婆好狗架;將食店化不同名,掩人耳目!!

一於列晒佢旗下之所有食肆名,警惕香港人~
叫你班曱甴食屎啦!唔好去酒樓食飯啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ralan 於 2019-9-23 01:14 AM 發表

商戶比曱甴破壞就撤,比曱甴打要移民嗎?個腦裝住果D嘢可以沖去大海🤣
唔係話14億人市場咩?洗乜留戀七百萬市場?老亁婆原來禁無大志架?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-9-23 01:14 AM 發表

熟個屁, 果然無腦先會做曱甴..
對社會完全無知.
你淨識loop呢D指定廢話,似乎真係無腦!可悲!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:10 AM 發表

無錢咩?你掹大眼睇吓佢地身勢,個個屋企大把架~
好多窮鬼就真
睇暴動會帶細路,想道德審判「賭」警察唔敢驅趕
就知班人窮到燶,連親生子都視為資源去利用啦
視小孩為工具及「爛賭」呢啲價值觀係窮人特有
呢個只係其中一樣,仲有更多細節就唔提,費事提醒班曱甴去扮嘢

有啲行動,泄露晒出身及社會階層,專業訓練都未必抹得甩呢啲痕跡,更何況班柒頭曱甴

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-22 04:26 PM 發表

香港式民主係要先滅異見者聲……
仲衰過大陸維穩式滅聲...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 evayim2017 於 2019-9-23 01:15 AM 發表

7折咁好,等我聽日去買先,多謝宣傳😏
唔洗多謝,我杯葛黑心集團,無強迫你跟隨,我真民主既~

引用:
原帖由 s336990 於 2019-9-23 01:23 AM 發表

好多窮鬼就真
睇暴動會帶細路,想道德審判「賭」警察唔敢驅趕
就知班人窮到燶,連親生子都視為資源去利用啦
視小孩為工具及「爛賭」呢啲價值觀係窮人特有
呢個只係其中一樣,仲有更多細節就唔提,費事提醒班曱甴去扮嘢

有啲行動,泄露晒出身及社會階層,專業訓練都未必抹得甩呢啲痕跡,更何況班柒頭曱甴 ...
語無倫次;重作!!

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-9-23 12:11 AM 發表

仆街人士玩抵制在先,攪國泰,攪太古,攪大班,攪渣哥,累多人失業條數又點計
50步笑100步而已

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:19 AM 發表

唔係話14億人市場咩?洗乜留戀七百萬市場?老亁婆原來禁無大志架?!
乜只可以二揀一咩?曱甴思維:有你無我!😂

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:24 AM 發表

唔洗多謝,我杯葛黑心集團,無強迫你跟隨,我真民主既~
你代唔代表晒曱甴先?
你口講啫,曱甴用行動去搞人店舖喎,唔止杯葛喎
完全係獨裁極權不容異己喎

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-23 01:25 AM 發表

語無倫次;重作!!
逃避唔係解決問題嘅辦法嚟架

曱甴係邪教徒,佢地入會儀式會對左眼周邊腦部做成損傷,所以儀式會讓人或瘋或死
無瘋無死就以為自己天選之子,誰不知變成智力受損或精神/情感異常(有程度深淺之別)
例如缺乏同理心,即曱甴最鐘意講嘅良知,亦無罪惡感
咁嘅一堆人,卻唔肯承認有問題,例如智力受損嘅強行讀正常學校
結果小一至小六都留班,讀完出嚟18歲,無中學收;又有人用導人入邪教去賄賂師長讓其繼續升學
但交唔出應有嘅學歷程度,出嚟一樣係廢人
呢啲咪逃避嘅後果囉
解決唔到問題架
不過曱甴係鐘意逃避,然後圍爐取暖

--『九陰真經總章』
引用:
原帖由 ralan 於 2019-9-23 01:26 AM 發表

乜只可以二揀一咩?曱甴思維:有你無我!😂
咩叫漢賊不兩立??讀多D書啦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2019-9-23 01:32 AM 發表

逃避唔係解決問題嘅辦法嚟架

曱甴係邪教徒,佢地入會儀式會對左眼周邊腦部做成損傷,所以儀式會讓人或瘋或死
無瘋無死就以為自己天選之子,誰不知變成智力受損或精神/情感異常(有程度深淺之別)
例如缺乏同理心,即曱甴最鐘意講嘅良知,亦無罪惡感
咁嘅一堆人,卻唔肯承認有問題,例如智力受損嘅強行讀正常學校
結果小一至小六都留班,讀完出嚟18歲,無中學收;又有人用導人入邪教去賄賂師長讓其繼續升學
但交唔出應 ...
請及早求醫!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]