• 瀏覽: 97,092
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
尾森依家做普通話生意,唔好幫襯啦!

支持美心,明天請同事去大會堂美心飲茶

引用:
原帖由 chichunlo 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

你班on9唔係有777呢個護身符、你地班曱甴真係拉左萬年、重以為呢家重有自由貼紙權力?
特首林鄭月娥談論反修例示威時說出「譴責」的次數(至七月尾), link:                                   https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E5%8D%80%E5%B0%88%E9%A1%8C/358010/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E6%9E%97%E9%84%AD%E4%B8%83%E6%AC%A1%E8%A8%98%E6%8B%9B-%E6%96%87%E5%AD%97%E9%9B%B2%E5%9B%9E%E5%B8%B6-12%E6%AC%A1%E6%8F%90%E8%AD%B4%E8%B2%AC%E8%AA%AA%E5%BE%97%E6%9C%80%E5%A4%9A%E6%98%AF
6月10日0
6月11日0
6月12日1
6月15日0
7月2日4
7月9日0
7月15日2
7月22日5

每星期出幾份"強烈譴責", "嚴厲譴責"和"最嚴厲譴責"的八股文, 敷衍塞責, 其實啲文稿講稿, 都有晒樣板, 每次填返日期地點和暴動撮要便成, 咁又呃幾十萬一個月.

777霸住屎坑唔疴屎, 乃千古罪人!

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-9-22 05:03 PM 發表

私人地方,佢有權撕啦.
係有權報警

支持美心 反對廢青
自己唔食可以啊 但唔可以咁無品影響人 垃圾行為
身為90後 感到可恥

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 05:01 PM 發表

這只是我自己唔幫襯。唔代表無人幫襯。但他在越南柬埔寨有許多間星克都是美心的。美心在越南柬埔寨許多代理的。同係恵康合共都有幾十間在兩地。我返去時一爆出來。。哈。 ...
惠康唔係美黑心架;讀吓書先啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
黃暴嘅文革作風令人作嘔, 樓主似乎樂如此道

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
今日終於見識到「獨裁」係咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-9-22 05:03 PM 發表

尾森依家做普通話生意,唔好幫襯啦!
全香港都做緊大陸人生意,曱甴番屋企食蕉啦

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

咁我唔幫襯美心了
冇人會理

回覆 引用 TOP

美心係英資牛奶公司置地旗下,曱甴搞金主

全力支持美心,飲茶,買餅一定選美心。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mo5k5 於 2019-9-22 05:05 PM 發表

係有權報警
都有權.

回覆 引用 TOP

一於行動支持美心

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]