• 瀏覽: 99,585
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
敗家婆 害死股東

又要搵人打曱甴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-22 09:02 PM 發表

大家在心中,衆志成城;睇吓個老亁婆敗唔敗走大陸~
正白痴,美心係大陸賺大錢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-22 09:04 PM 發表

應越來越多市民都睇得出佢背叛了中國!背叛了中國香港!
佢一直坐大暴徒

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)
引用:
原帖由 a94922905 於 2019-9-22 09:13 PM 發表

老乾婆(伍淑清)與何超瓊赴美國人權會議虛報香港港情。罪該萬死。😤
豆腐詩同黃痴瘋就真係喺美國虛報香港情形,明明黃屍暴徒曱甴周圍縱火破壞公共設施同打普通市民,仲話係和平遊行爭取民主!簡直係香港人之恥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
明日就去美心飲茶!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 az222 於 2019-9-22 05:18 PM 發表

文革點衰知吾多,
只知現在好L衰。
不妨多方面去了解文革,始終係中國近代史上一件抹不去歷史,至於67與呢次比較邊個衰就要睇下各位內心把尺點去定。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
垃圾美心陳南6

回覆 引用 TOP

引用:

曱甴低智專做埋啲低能野。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-9-22 04:28 PM 發表

死黑衣應該系一堆人渣賤種.....

==========
那麼你是人渣中的人渣😂

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-9-22 08:37 PM 發表

梗係,連登仔智商有幾高吖

食左都唔知啦
曱甴最大的武器就是無知

回覆 引用 TOP

狗改不了吃屎, 同啲曱甴講理都嘥氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:20 PM 發表

大咩膽?市民冇言論自由咩?唔like咪自己唔好幫趁lor, 但又要剝奪其他人權利。
曱甴是沒有經濟能力去幫趁,
但一般是去廚房食殘渣 ! !

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

呢班社會負資產

「囧囧 你聽下我解釋先啦!」

回覆 引用 TOP

毛澤東能出兵攻港血洗反抗高官 因為他是開國皇帝 德高望重
習近平不能 做 我恥笑他 不做 我欣賞他
做 他能強制收回香港 血流成河 但 他無臉當主席 必須換接班人 班大陸高官就是想這樣
習近平 讓我得到這美名吧 中國現時天下英雄 唯你我爾 給我沒門檻真普選 你就是歷史偉人
就是中國後千千萬萬世人民感激的明君 受後世永遠感激 你父親和毛澤東先生都會欣賞你
置於死地然後生 絕棋 能阻止伊朗戰爭 全球人類都會感謝你救他們一命

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]