• 瀏覽: 98,758
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
說好的民主自由去晒邊

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-22 09:02 PM 發表

大家在心中,衆志成城;睇吓個老亁婆敗唔敗走大陸~
老乾婆(伍淑清)與何超瓊赴美國人權會議虛報香港港情。罪該萬死。😤

引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:36 PM 發表

我真唔明星克有咩好飲。杯朱古力m及非遠好過佢
鬼佬嘢,黃屍一向都要朝聖架啦!

回覆 引用 TOP

曱甴自high

回覆 引用 TOP

美心啲廚房佬點解唔持刀制服暴徒?制服後交比警察就得啦!!美心員工自己再唔做啲野,班暴徒就會一直攪到你地集團執笠,到時你地慘咋!!

曱甴累人累物
曱甴自我感覺良好(自卑)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
做香港人生意先要反暴撐警,其實正常香港人都係咁諗,只有黃屍黑衫暴徒先至會覺得犯法及打警察係啱,完全係精神病患者!

引用:
原帖由 oldman2019 於 2019-9-22 06:27 PM 發表

開名!證實下!
信佢一成,尻都變型!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2019-9-22 05:13 PM 發表

班人都多餘,有本事唔好飲大陸東江水,食大陸野,賺大陸錢,成班白痴
有巳完話比錢買架好貴架!真係有錢就要賣比你?自己水荒又要顧你先?5好當應分!

曱甴形容班雜種都侮辱曱甴!曱甴都有面見人!班雜種冚家產啦!曱甴都係為左搵食!
班雜種食飽冇屎疴就攪破壞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:20 PM 發表

大咩膽?市民冇言論自由咩?唔like咪自己唔好幫趁lor, 但又要剝奪其他人權利。
大班呢?

支持良心企業

引用:
原帖由 kk3204 於 2019-9-22 09:17 PM 發表

大班呢?
大班點?有冇人去搗亂?

回覆 引用 TOP

暴徒全部都係食屎狗 ,全部等天收 。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]