• 瀏覽: 97,093
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 edwin123888 於 2019-9-22 04:24 PM 發表

咁我唔幫襯美心了
大把客

不用花錢的廣告,比盡200+1 換14億人 , 無腦幫人賣廣告重以為斑醒先好笑。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
政府冇能

回覆 引用 TOP

犯民曱甴  賤種人渣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-9-22 04:45 PM 發表

美心講出真香港人的良心及態度... 正常良好香港市民不可能支持人渣港奸暴民學棍烏蠅曱甴...

時代垃圾 曱甴亂港

班人渣暴民學棍烏蠅曱甴冇血性冇人性又兇殘暴戾, 圍毆市民暴打婦孺老人, 真係癲狂失控卑鄙無恥又賤格... ...
這正正是黑衣人的目的...........他們要市民害怕..........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-22 04:17 PM 發表

反對修訂《逃犯條例》風波持續至今未息,7月14日沙田遊行後,警方進入沙田新城市廣場作拘捕,期間爆發流血衝突。有網民繼9月7日發起「全民黨鐵商場Window Shopping齋睇唔買行動」,今日(22日)再於新城市廣場及連城廣場發起「和你shop」行動。期間參與者組成人臉及大合唱,而近日捲入反修例風波的美心集團,成為示威者狙擊的目標,集團旗下餐廳包括星巴克、潮庭及翠園等商舖外,被示威者貼滿「777、 ...
敢言老闆!不懼黑色恐怖!

回覆 引用 TOP

支持美心集團

回覆 引用 TOP

低能行為👎🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:20 PM 發表

大咩胆?市民冇言論自由咩?唔like咪自己唔好幫趁lor, 但又要剝奪其他人權利。
死曱甴打言論自由旗號剝奪別人自由!
同美國恐怖主義一樣!

引用:
原帖由 向楓 於 2019-9-22 04:56 PM 發表

大把客
這只是我自己唔幫襯。唔代表無人幫襯。但他在越南柬埔寨有許多間星克都是美心的。美心在越南柬埔寨許多代理的。同係恵康合共都有幾十間在兩地。我返去時一爆出來。。哈。

大班下架,美心下埸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 04:34 PM 發表

好多黃語人唔飮Starbucks 會死喎
飲糖水

回覆 引用 TOP

我支持美心集團

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-22 04:28 PM 發表

又做D弱智行為
問題真係好煩,政府又唔做野,今日去沙田買野聽到班垃圾膠叫又阻住扶手電梯,煩撚到啊

回覆 引用 TOP

私人地方,佢有權撕啦.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]