• 瀏覽: 34,677
  • 回覆: 26
+31
生果都冇報到過 流料

林鄭應該在九月頭用緊急法來止瀉,成日左驚右驚,我想十月一日暴動仲勁,到時北京在慶祝,香港在暴亂燒國旗,俾全世界笑話!林鄭你叫大多數的巿民點支持政府,整個政府無然用,只有警察在沖!

引用:
原帖由 cpso88 於 2019-9-22 15:56 發表
林鄭應該在九月頭用緊急法來止瀉,成日左驚右驚,我想十月一日暴動仲勁,到時北京在慶祝,香港在暴亂燒國旗,俾全世界笑話!林鄭你叫大多數的巿民點支持政府,整個政府無然用,只有警察在沖! ...
都係等阿爺介入好過,我唔會對呢條老虔婆有任何期望!

引用:
原帖由 bg699 於 2019-9-22 09:24 PM 發表

10279731 10279732
真係相由心生,好撚樣衰!

軍隊好流 口爆軍。

附件

20190802CPYC10fba-china-amry.jpg(131.29 KB)

引用:
原帖由 cpso88 於 2019-9-22 03:56 PM 發表
林鄭應該在九月頭用緊急法來止瀉,成日左驚右驚,我想十月一日暴動仲勁,到時北京在慶祝,香港在暴亂燒國旗,俾全世界笑話!林鄭你叫大多數的巿民點支持政府,整個政府無然用,只有警察在沖! ...
都話林鄭係曱甴頭,仲指意佢會幫香港市民?唔好玩啦

引用:
原帖由 緊先森好勁 於 2019-9-23 10:37 AM 發表
SIR要記着,開真槍!!!
你敢叫警察開真槍滅曱甴,林鄭同你死過

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]