• 瀏覽: 58,697
  • 回覆: 201
+14
引用:
原帖由 地上的傀儡 於 2019-9-22 02:52 PM 發表
在昨日所謂「光復屯門公園」遊行期間,暴徒在屯門大會堂外又再焚燒國旗,公然挑戰國家主權,踐踏民族尊嚴。毒品調查科探員昨晚在荃灣區拘捕一名13歲女學生,據悉她負責點火燒國旗。事發後,她和同黨逃離現場並除下防毒面具,被市民認出,警方根據情報掌握其身份,將她拘捕。

任何國家的國旗、國歌都應該被尊重,何況是自 ...
教育部長應該問責落台⋯⋯⋯

引用:
原帖由 地上的傀儡 於 2019-9-22 02:52 PM 發表
在昨日所謂「光復屯門公園」遊行期間,暴徒在屯門大會堂外又再焚燒國旗,公然挑戰國家主權,踐踏民族尊嚴。毒品調查科探員昨晚在荃灣區拘捕一名13歲女學生,據悉她負責點火燒國旗。事發後,她和同黨逃離現場並除下防毒面具,被市民認出,警方根據情報掌握其身份,將她拘捕。

任何國家的國旗、國歌都應該被尊重,何況是自 ...
同樣地中華民國的國旗及國歌,我們也可大聲地唱及公開展示!

衰13,一世了

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-9-22 03:32 PM 發表
咁細個, 同中國人會有咩仇? 同中共有咩仇 ? 

好心唔好再洗腦. 
洗腦的明證

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-9-23 06:39 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=ZEyEd-GL1Gc&feature=youtu.be

作死班愛國L呀??甘侮辱支國旗??獅子山系港英年代既地標~佢地將佢訓系港英年代既地標??呀!!!佢班戀殖既假愛國L吾系獅子山跳崖死真系冇9用~

13歲,希望拉完佢會醒覺

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-9-22 03:15 PM 發表
13歲天使?
13歲自由西

自首啦!好過日日心慌慌驚被捉!

咁就一世

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-9-22 04:16 PM 發表
咁多人在場,叫個未成年無知少女做啲咁事,極度無恥。
圍警總個次,搵佔旺畫家(係人都知佢傻)向警總擲雞蛋,一樣道理

真正主謀唔駛上身

犯民培育出小暴徒

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-9-23 01:07 PM 發表

教育部長應該問責落台⋯⋯⋯
當日話無証據証明通識教育出問題的教育局官員, 依家又點睇呢?

引用:
原帖由 bg699 於 2019-9-22 05:45 PM 發表

呢條臭閪
拉咗未

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-9-23 12:23 AM 發表

保良局李城璧中學
辦學宗旨:善用社會資源,發掘學生潛能,提升教師專業,實施優質教育。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]