• 瀏覽: 58,695
  • 回覆: 201
+14
抵死

非常家庭出非常仔女

班儍曱甴唔好以為身邊戴住口罩一齊行嘅係隊友呀,狗仔隊啲面口分分鐘後生過條靚妹。。。 逐個逐個等拉啦🤗

引用:
原帖由 地上的傀儡 於 2019-9-22 02:52 PM 發表
在昨日所謂「光復屯門公園」遊行期間,暴徒在屯門大會堂外又再焚燒國旗,公然挑戰國家主權,踐踏民族尊嚴。毒品調查科探員昨晚在荃灣區拘捕一名13歲女學生,據悉她負責點火燒國旗。事發後,她和同黨逃離現場並除下防毒面具,被市民認出,警方根據情報掌握其身份,將她拘捕。

任何國家的國旗、國歌都應該被尊重,何況是自 ...
關毒品調查科什麼事啊?

無恥泛民,連未成年人都不放過,讓政治偏激荼毒他們,讓他們成為政治偏激的祭品,天會懲罰你們的!

送去新疆建設兵團

有爺生無乸教

13歲就懂得做應該的事。前途無限。

引用:
原帖由 地上的傀儡 於 2019-9-22 02:52 PM 發表
在昨日所謂「光復屯門公園」遊行期間,暴徒在屯門大會堂外又再焚燒國旗,公然挑戰國家主權,踐踏民族尊嚴。毒品調查科探員昨晚在荃灣區拘捕一名13歲女學生,據悉她負責點火燒國旗。事發後,她和同黨逃離現場並除下防毒面具,被市民認出,警方根據情報掌握其身份,將她拘捕。

任何國家的國旗、國歌都應該被尊重,何況是自 ...

引用:
原帖由 淋病月娥 於 2019-9-22 03:41 PM 發表
關毒品調查科咩事
其他科去晒做防暴

香港嘅通識教育令到九成以上嘅學生有同樣思維,已被洗哂腦,拉得幾多,邊有得搞?好悲哀!

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-9-23 12:23 AM 發表

唔知係唔係打桌球嗰個

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-9-22 03:32 PM 發表
咁細個, 同中國人會有咩仇? 同中共有咩仇 ? 

好心唔好再洗腦. 
咁細個就被洗腦真可憐...

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-9-22 04:16 PM 發表
咁多人在場,叫個未成年無知少女做啲咁事,極度無恥。
無錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]