• 瀏覽: 7,590
  • 回覆: 90
+7
反對修訂《逃犯條例》風波持續,有網民更號召今日(22日)到沙田新城市廣場進行堵塞行動。發起行動的網民表示,為抗議新鴻基地產在7月的沙田遊行中,容許警察隨意進入商場執法,故呼籲市民中午12時到新城市廣場和連城廣場組成人鏈,並進行大合唱,以堵塞商場主要通道。「和你Shop」目標尚有針對港鐵連城廣場,以示不滿港鐵多番批准警察在站內執法,又多次在遊行示威時暫停列車服務..........

奸邪妖獸將活動美名為「和你SHOP」,其實是「禍你SHOP」。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/377845/9-22沙田-直播-網民號召-和你shop-組人鏈塞新城市廣場

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-9-22 01:52 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》風波持續,有網民更號召今日(22日)到沙田新城市廣場進行堵塞行動。發起行動的網民表示,為抗議新鴻基地產在7月的沙田遊行中,容許警察隨意進入商場執法,故呼籲市民中午12時到新城市廣場和連城廣場組成人鏈,並進行大合唱,以堵塞商場主要通道。「和你Shop」目標尚有針對港鐵連城廣場,以示不滿港鐵多番批准警察在站內執法,又多次在遊行示威時暫停列車服務..........

奸 ...
一班死窮鬼有西錢shop咩

shop 佢條命咩!話明齋行唔買嘢!噤飛就唔食嘢

好撚擾民

引用:
原帖由 mtlchun 於 2019-9-22 02:49 PM 發表
shop 佢條命咩!話明齋行唔買嘢!噤飛就唔食嘢
有用?白癡。

暴徒惡毒心腸一次比一次深化

香港啲口罩暴徙、廢青、示威者嘅質素可謂全球最低,既要涼冷氣、用免費wifi,阻人做生意之餘又鐘意做低劣幼稚show比人睇…

引用:
原帖由 laputa_pl 於 2019-9-22 02:56 PM 發表
好撚擾民
擾民不需要講民主?
曱甴死全家!

熄冷氣就會走

引用:
原帖由 漆哥 於 2019-9-22 03:20 PM 發表
熄冷氣就會走
佢哋先唔會!一定會圍客服,大叫開冷氣,上次在新城市廣場都試過一次,他們不是在客服大叫開冷氣

引用:
原帖由 chrislwm 於 2019-9-22 03:24 PM 發表
佢哋先唔會!一定會圍客服,大叫開冷氣,上次在新城市廣場都試過一次,他們不是在客服大叫開冷氣
冷氣壞左!收唔到WIFI,收唔到4G,如何?
放個靚女客服坐係度喊,就冇事

成班垃圾

曱甴行為,正常香港市民不支持

一群損人利己的垃圾

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]