• 瀏覽: 44,743
  • 回覆: 716
  • 追帖: 9
其實每次捉到曱甴,就打斷佢一手或一腳,每日斷10 隻8 隻,斷骨無3 個月都出唔返黎,咁每個月都少300 隻曱甴出黎攪事啦,呢個方法好噴殺蟲水喎

搞美心真係好幼稚!小學雞行為,我諗附近普通市民本身支持都會反感

回覆 引用 TOP

畢竟係曱甴首都,佢哋喜歡點就點!
千祈唔好搞其他區!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-22 02:36 PM 發表

咁撚多人力和時間去製造垃圾, 不如去清潔海灘啦........一d建設性都冇
示威群眾又好抗爭者又好已經失去理智再沒有任何主題

"The smart man learns from his mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
專有名詞:口罩曱甴裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sosoluck 於 2019-9-22 02:37 PM 發表

其實每次捉到曱甴,就打斷佢一手或一腳,每日斷10 隻8 隻,斷骨無3 個月都出唔返黎,咁每個月都少300 隻曱甴出黎攪事啦,呢個方法好噴殺蟲水喎
打斷雙腳再扑爆頭比較好一點!

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2019-9-22 01:45 PM 發表

尋日24小時到未過先掟完汽油彈搶完警槍打到平民爆頭咁快變返愛和平好人
「唱歌🎶」並不代表「和平👼」,因其目的在於「引戰👅」,作晚,在將軍澳就利用「唱歌🎶」引戰成功👅,圍「市民👴丶警察👮

回覆 引用 TOP

好心佢地要爭取就去衝擊啦吊。叫春有能啫吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 01:38 PM 發表

死曱甴損人不利己10277428
這叫刑事破壞,要坐牢的了

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 01:09 PM 發表

反修例活動不絕,有網民發起今日(22日)到沙田連城廣場及新城市廣場組流動人鏈及罷賣活動。中午起新城市廣場有逾百人聚集,部

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190922/photo/bkn-20190922120643728-0922_00822_001_01b.jpg?20190922124253

「義士😷」若是真心以唱歌🎶,在商場表達訴求,本無何厚非🤷,但近日行為明 ...
嗰班係黃狗畜生喪屍,唔係人,冇可能叫佢地做義士。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-22 01:12 PM 發表

加油 支持和平表達訴求
以其人之道,還自其人之身,當知道曱甴擺結婚酒場地時希望有義士帶埋大量真曱甴到結婚場地放生贈慶。

kwailo
現在係要革命啊。吾係怕死嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 02:35 PM 發表

因為好多曱甴已經黑名單不能入境澳門及船票成本太高
唔好話澳門啦, 可能連外國都已有呢類名單; 係班曱甴仲以為自己幾咁威, 幾咁受國際"推崇"既啫, 根本喺外國政府眼裡, 曱甴已被列入暴徒名單都未定......

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 01:09 PM 發表

反修例活動不絕,有網民發起今日(22日)到沙田連城廣場及新城市廣場組流動人鏈及罷賣活動。中午起新城市廣場有逾百人聚集,部

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190922/photo/bkn-20190922120643728-0922_00822_001_01b.jpg?20190922124253

「義士😷」若是真心以唱歌🎶,在商場表達訴求,本無何厚非🤷,但近日行為明 ...
曱甴收錢攪事,上頭落order見人類就打,貪錢的曱甴手捉見錢開蟑螂眼,壞事做盡但敢做唔敢認,最驚人類打開佢個面罩,怕死又貪錢.

回覆 引用 TOP

香港人加油

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]