• 瀏覽: 48,153
  • 回覆: 53
  • 追帖: 9
+70
引用:
原帖由 kit325840 於 2019-9-22 05:59 PM 發表

警察,到底係高層低能定係配合真正暴徒呢?成日有記者拍住啲暴徒縱火,打人,其實警察要拉啲啲人我唔覺得難,佢放緊火,警察就部署線路,封一路,左右逼,唔會唔識概,但從未試過針對真正暴徒,放火概唔拉,好似求其拉人交數甘,無可能個喎。。。 ...
未必一定現場拉人,剛在紅色小巴拉了幾件 (附件:連登)

附件

Screenshot_2019-09-22-20-15-40-179_com.android.chrome.png(443.43 KB)

引用:
原帖由 townace177 於 2019-9-22 09:06 PM 發表

舉紅衫E個有幾多$,不過冇都冇所謂,一定要拉ED人渣
對,識得條友(無帶口罩)的話,要通報警察,或放上網。

引用:
原帖由 kevin0101 於 2019-9-22 09:17 PM 發表
今日多個商場彼破壞真抵死,當初又要高層批准或有搜令先比警察入內執法,依家蹉屎啦
商場「高層」自作自受,但辛苦班「前線工作人員」,面對「義士😷」不繼重複發問丶用言語🤬、鐳射光🔦丶等去撩交打👅,引戰,「商場前線」仍要沉着氣😤,又不能離開崗位,真令人敬佩👍👍👍

引用:
原帖由 SPF16 於 2019-9-22 09:17 PM 發表

要繼續堅持!撐曱甴!
千萬別報警!!!
放「義士😷」入自己屋苑暫避的住客 🤡(eg 昨晚,將軍澳 新X城),今日「被拆的商場」就是樣板。

「義士😷」必廣傳此屋苑住客善心😍,下次,全軍🤕必退守貴屋苑,set road block🚧,玩火魔🔥。。。。set 定百萬維修基金🤭🤭🤭

引用:
原帖由 井底默默的主席 於 2019-9-22 09:56 PM 發表
返去八大入面狂叫亂吠好過係商場。阻九住晒。
10時了,附近無狗叫😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-9-22 10:26 PM 發表

不過個小巴司機可能有危險,D曱甴唔會放過佢
已被連登立刻起底,還有擬似報仇帖 (附件:連登)

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-9-23 06:38 AM 發表

🤣🤣🤣🤣🤣
放火?做雞?
她的父母最傷心!
父母👪都可能是「義士😷」,忙於set road block,打卡留念🤳

警方上周六屯門清場一被捕男子疑患愛滋病

吹水閒聊
https://applink.discuss.com.hk/aWAJbplzd0

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-9-24 09:25 PM 發表
在我眼中,這班只是羊群心理的人。
易受現場氣氛帶動、普遍智商不高的。
我認為是向「市民😇」引戰👅,只要有「市民😇」表不滿,😷便可向其😇辱駡🤬丶軟禁🚫,待「市民😇」touch 😷(無論輕重),😷就可私了 (ie 群毆「市民🤕🤛👊)

「義士😷」行動在於撩事鬥非👅,並非表達訴求,無效果 (eg 10時狗叫),便不再繼續進行🤷。因此,「市民😇」不要中計,不理不望🤷,「義士😷」無癮,玩數次便完。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]