• 瀏覽: 48,146
  • 回覆: 53
  • 追帖: 9
+70
引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2019-9-22 03:12 PM 發表

宜家呢班曱甴,由開頭唔想同市民有正面衝突(當時圍稅局,唔比地鐵車門關閉,見有市民不滿,都有說句對不起,說是政府迫我哋咁做云云),但現在已變為見到有市民不滿聲音,就直接打市民!連不滿都要被打! ...
無辦法,有「泛民議員🤡」堅實的支持💪,「義士😷」為何不敢 「引戰👅丶私了🤬🤛」市民👴🤷🤷🤷

引用:
原帖由 牙皮=] 於 2019-9-22 03:12 PM 發表

黑警死全家
有証據,可經法庭️起訴。。。。但「連登仔😷」都深知,自己友造了太多「假新聞」,令「義士😷」時常炒車😅😅😅

引用:
原帖由 Felix$$$ 於 2019-9-22 03:12 PM 發表
白痴賤精擾民,無公德心無良心,自私自利。
同「義士😷」講良心️。。。。😷只考慮好玩與否😅

引用:
原帖由 後天粉紅的世界 於 2019-9-22 03:14 PM 發表
只好怪港警無實際開火經驗如果老尾發生相同問題一早直接送曱甴見上帝了
 「義士😷」有「泛民議員🤡」撐💪。。。。無計!🤷🤷🤷

引用:
原帖由 大王來巡山 於 2019-9-22 03:14 PM 發表
曱甴犯民可恥
無計,「泛民議員🤡」已開始11月區選文宣,急不及待在蘋果寫「血債票償」,吃血曼頭!

「連登仔😷」出血🤕,「泛民🤡」賺份糧💰,win win🤭🤭

(附件:連登)

附件

Screenshot_2019-09-22-16-15-18-372_com.android.chrome.png(313.06 KB)

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-9-22 04:15 PM 發表

對付曱甴最佳手法就係以彼之道還施彼身,圍住佢地用激光照眼,掉氣油彈燒死佢地,有幾多燒幾多,一隻不漏。
市民對付「義士引戰👅」的最好方法是。。。不理它🤐,把「義士😷」悶死😤,「10時狗叫🐶」就是好例子,無人理,狗聲🐶越來越少。

🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 masasa 於 2019-9-22 04:23 PM 發表
新城市俾你班黑衫集會, 你地搞破壞搞到商戶做唔到生意, 係咩玩法? 唔通想商場保安俾差佬入去捉晒你地先心息?
想「市民👴」有反對聲,就可對這「市民👴」,辱駡🤬丶軟禁丶群毆🤛。昨天,在「將軍澳」,就利用這方法,辱駡🤬、軟禁市民,幸好警察👮及時到達,成了「義士😷」目標,市民👴才免於出血。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-9-22 04:35 PM 發表

曱甴思維唔同於我哋,你無視佢唔反抗會被視為支持,反而今佢哋變本加厲。睇返過去三個月事態發展就知。
近月,「連登😷」上充滿「私了🤛」帖文,目的很明顯,「義士😷」無力與警👮對抗,要發洩,只能找「市民👴」。

為自保丶免同負刑責,「市民👴」應避開「義士😷」的引戰👅

當然,想發洩又願坐監,可與「義士😷」死戰。

🥜🥜🍻🍻😁😁😁😁

引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-9-22 04:28 PM 發表
班死人曱甴今日四處無差別圍打人, 幾十人打一個人, 個個都被打到成身血. 點似得條林耳猿個少少傷.
點解班曱甴耳猿仲唔出黎講野, 遣責無差別傷人.
 「泛民議員🤡」正忙於11月區選,食血曼頭。 (見附件:連登)

附件

Screenshot_2019-09-22-16-15-18-372_com.android.chrome.png(313.06 KB)

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2019-9-22 04:36 PM 發表

我的立埸開始有變~

因為抗爭手段我已好反感。
「抗爭」?誰在抗爭?

「泛民議員」眼內只有11月區選 (見附件:連登)

附件

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2019-9-22 04:42 PM 發表

我太爺輩~一早逃走左香港和美國。

有的野過左去誰可說清楚?

仇恨無必要繼續。
同仇恨無關,為發洩丶為反而反吧!

引用:
原帖由 edbe 於 2019-9-22 04:55 PM 發表
一票都唔可以投泛民班人渣
投哂建制都好過呢班人渣
「泛民」已開始11月區選的拉票文宣, (附件:連登)

附件

引用:
原帖由 UC-u120903 於 2019-9-22 04:57 PM 發表

本來我都冇諗住投票, 依家一定唔會投犯民
按過往經驗,「泛民」認為,只要炒熱選舉,高投票率,泛民必大勝🥂🍾

現今,「泛民」只在商討丶協調,11月區選如何分餅。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-9-22 05:02 PM 發表

其實政府同警察已經對打曱甴嘅市民隻眼開隻眼閉,哩頭捉嗰頭放。如果市民可以幫手消滅曱甴,分分鐘鐘醒個好市民獎過你。
並不認同🙅,反而覺得,警察👮及777 想放生「義士😷」,但「泛民🤡」吾想,eg

(1) 👮拉了過千人,只起訴️不足3成,其他仍在搜証🕵️!

(2) 777大臣「湯十華」曾提出「特赦🙇」方法,商家佬🤑又吾反對,但不明「泛民🤡」為何不跟進🤷,在立法局呈交私人草案️,立法及受權「委員會👩‍️」處理特赦。🤔

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-9-22 05:12 PM 發表
係咪沙田街坊?搞死自己地方,係就抵x死
「義士」從四方八面而求

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]