• 瀏覽: 44,336
  • 回覆: 716
  • 追帖: 9
引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-9-22 02:58 PM 發表

完全講出班仆街曱甴的目的,佢哋根本唔係為香港,你想搞死香港,跟住就可同美國收錢🤣
義士常說,要「攬炒」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-9-22 03:01 PM 發表

香港啲口罩暴徙、廢青、示威者嘅質素可謂全球最低,既要涼冷氣、用免費wifi,阻人做生意之餘又鐘意做低劣幼稚show比人睇…
質素所限,冇辦法, 做唔到乜大事,成事不敗事有餘......
最近傳話想自給自足,香港靠自己發電,靠自己供水,靠自己養豬種菜喎, 睇下點囉 !!

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-22 01:12 PM 發表

加油 支持和平表達訴求
和平表達會有事發生咩,點解唔同意見市民表達就唔得?暴徒係應該被打死,被人打死唔好又話警察唔出手😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 02:38 PM 發表

示威群眾又好抗爭者又好已經失去理智再沒有任何主題
我估牠們的真正主题現在才不需掩飾地露出來 : 反政府;

而真正目的只是為一己發泄。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 牙皮=] 於 2019-9-22 02:43 PM 發表

香港人加油
光復香港鴻運時代革命打倒黑警濫權

附件

CCF74818-6F36-4B45-B421-23871C9B1B66.jpeg(60.7 KB)

2019-9-22 03:06 PM

B36BC0ED-F0CC-4172-A828-5E47D3F4679E.jpeg(629.55 KB)

2019-9-22 03:06 PM

從他們的心態諗到,去沙田示威又能夠爭取心目中的公義、又找到存在感、又免費娛樂及得到破壞的滿足感

"The smart man learns from his mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
引用:
原帖由 sosoluck 於 2019-9-22 02:45 PM 發表

唔好打頭啦,見血會俾黑記大作文章,學武術嘅人只係想自衛,打斷佢手/腳等佢無戰鬥力再出黎生事咪算囉,到幾個月後,就會見8 間大學好多殘廢大磚生返學架喇。 ...
我敢肯定大磚牲,大學牲佔暴徒比例七成,呢班仆街一定要打斷手腳!

回覆 引用 TOP

民不聊生、天怒人怨、人神共憤、仆街垃圾畜牲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatgolden 於 2019-9-22 03:06 PM 發表

光復香港鴻運時代革命打倒黑警濫權
支持,黑警打佢老母死曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 longman49 於 2019-9-22 02:59 PM 發表

乞衣曱甴已經玩到愈來愈犯眾憎,惹眾怒!!
其實係好事,違反普世價值,正常人唔接受,運動就會走向衰亡。  

正如大陸所講,呈現積極勢頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-9-22 02:18 PM 發表

尋人
這佢个暴徒頭髮,和昨天燒國旗其中一個相似喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-9-22 02:46 PM 發表

去到人哋商場搗亂,
可以講成罷買活動
如果只係罷買,點解要到商場集結?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 01:31 PM 發表

令人深信,「義士😷」組織活動,包括 游行🚶丶唱歌🎶丶人鍵🤝丶連儂牆📜丶等,目的在於「引戰👅」。

進行六部曲:

(1) 等「市民😇」表達不同意見🗣️,
(2) 有反應,圍起這「市民😇🚫,並辱駡🤬
(3) 等此「市民😇」touch任何一位「義士😷」(不論幾輕微),
(4) 😷立刻群歐此「市民😇🤛
(5) 「義士」first aid ️檢查「市民🤕」,明是急救,實是 ...
香港有尼班乞衣人路過都吋草不生,睇到整班食佐k仔甘樣做野做到自己都吾知做什麼,商場商鋪真係多謝妳班神台貓屎,搞下去香港人,僕街。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fake_west 於 2019-9-22 02:08 PM 發表

誠哥旗下商場海逸,海怡,嘉湖銀座,黃埔等等都不受曱甴滋擾,大家明點解乞兒網開一面了吧
黃瓜X,柑猪喎,異屎梗唔到啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]