• 瀏覽: 48,160
  • 回覆: 35
  • 追帖: 9
+70
去美心攪事? 都痴撚線, 入面飲茶有小朋友架, 仲爆哂粗, DLLM 

沙田新城市真慘......兩面不是人, 以為企係暴徒一邊有著數....
人地持熟賣熟, 以為你新城會"就"佢地, 就有持無恐 !!!!!!!!!!

同識朋友一樣, 要睇長遠d, 唔好只睇呢一刻,........ !!!! 入狼入室就是這樣 !
恭喜新城市, 求仁得仁 !!

印咁多翠園既飛出來做乜春? 咁唔環保既? 現在又立即變左抗爭第一, 環保次要?

附件

xzczxc34343.png(513.81 KB)

引用:
原帖由 fake_west 於 2019-9-22 02:08 PM 發表
誠哥旗下商場海逸,海怡,嘉湖銀座,黃埔等等都不受曱甴滋擾,大家明點解乞兒網開一面了吧
Oh.....

d黃屍真on9,殺父仇人當大恩人;真正既恩人當殺父仇人.....
殺父仇人先下手為強,主動煽動佢地話其實恩人係你地殺父仇人.....咁又成功了,恩人點解釋都太遲了 !

大家有沒有覺得好似在辦公室政治咁,先中傷人令人入左腦先原來係有著數 ! (大家學嘢啦 )

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-9-22 02:18 PM 發表

尋人

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-9-22 02:27 PM 發表

她?

希望呢d人她朝君體也相同 !

咁撚多人力和時間去製造垃圾, 不如去清潔海灘啦........一d建設性都冇

附件

zxczx434234234.png(692.45 KB)

引用:
原帖由 amethyst33 於 2019-9-22 02:34 PM 發表

係囉, 商場完全保護唔到租戶喺合法安全既環環下經營, 反為任由曱甴去眾集滋擾商戶, 搞乜?!
無言....

引用:
原帖由 sosoluck 於 2019-9-22 02:45 PM 發表

唔好打頭啦,見血會俾黑記大作文章,學武術嘅人只係想自衛,打斷佢手/腳等佢無戰鬥力再出黎生事咪算囉,到幾個月後,就會見8 間大學好多殘廢大磚生返學架喇。 ...
係就好,不用見血,手腳殘廢就夠~~
開學時個個坐輪椅,用拐杖

一班垃圾,你地才是最可恥.......有爺生無乸教~

附件

cxzc343434.png(834.72 KB)

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-9-22 03:01 PM 發表
香港啲口罩暴徙、廢青、示威者嘅質素可謂全球最低,既要涼冷氣、用免費wifi,阻人做生意之餘又鐘意做低劣幼稚show比人睇…
質素所限,冇辦法, 做唔到乜大事,成事不敗事有餘......
最近傳話想自給自足,香港靠自己發電,靠自己供水,靠自己養豬種菜喎, 睇下點囉 !!

引用:
原帖由 SpecialI 於 2019-9-22 02:52 PM 發表
其實曱甴只求一死, 但政府又唔成全佢哋
應該都係....

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 03:06 PM 發表
從他們的心態諗到,去沙田示威又能夠爭取心目中的公義、又找到存在感、又免費娛樂及得到破壞的滿足感
已上癮了...
我覺得政府真係滿足到佢地所有訴求,佢地反而唔開心,因為沒借口出來攪事....

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-9-22 03:17 PM 發表

人一過 30,光陰就好快過架
200%同意,身同感受~

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 01:54 PM 發表

「訴求」只是借口👅,發洩才是「義士😷」的目的。
x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]