• 瀏覽: 48,156
  • 回覆: 716
  • 追帖: 9
+70
引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 01:46 PM 發表

佢地話美心集團支持警察所以搞佢地
何超瓊夠遣責暴徒,點解唔去澳門搞人地賭場?唔好話俾我聽淆底。

商場默許黑衣作為,冇計

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-22 01:12 PM 發表
加油 支持和平表達訴求
有公投過嗎?
點解唔係你屋企叫?

新鴻基冇x用,俾人佔領咗個商場咁耐,都唔出禁制令。

太古廣場近政總,立法會及警總,班曱甴要搞事點解唔去太古廣場聚集,而去沙田新城市廣場?新城市廣場又多次咁順攤俾曱甴係到聚會,又次次集會完,個廣場又完好無缺,玻璃都冇爛一塊,明顯係新鴻鷄有人包庇及資助班曱甴搞事,聚集人氣,延續曱甴革命運動,地產霸權係今次運動幕後金主呼之欲出!

沙田成個曱甴竇咁,簡直不宜人居

曱甴真識嘆, 有冷氣, 有廁所, 就一埋曱甴出動

引用:
原帖由 stabber 於 2019-9-22 02:24 PM 發表

琴晚元朗其中一個亞伯,跪地求譊,後面一句私了,咪又打L到亞伯爆晒缸!
對,「義士😷」全部行為,目的是「引戰👅」。

對「白衣阿伯👴」,雖「引戰👅」失敗,😷找不到借口,但😷都照「私了」,群毆💥,天理難容😠😠😠

引用:
原帖由 szdlyw 於 2019-9-22 02:30 PM 發表
商場默許黑衣作為,冇計
係囉, 商場完全保護唔到租戶喺合法安全既環環下經營, 反為任由曱甴去眾集滋擾商戶, 搞乜?!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-22 01:09 PM 發表
反修例活動不絕,有網民發起今日(22日)到沙田連城廣場及新城市廣場組流動人鏈及罷賣活動。中午起新城市廣場有逾百人聚集,部

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190922/photo/bkn-20190922120643728-0922_00822_001_01b.jpg?20190922124253

「義士😷」若是真心以唱歌🎶,在商場表達訴求,本無何厚非🤷,但近日行為明 ...
成班無聊白痴

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2019-9-22 02:29 PM 發表

何超瓊夠遣責暴徒,點解唔去澳門搞人地賭場?唔好話俾我聽淆底。
因為好多曱甴已經黑名單不能入境澳門及船票成本太高

咁撚多人力和時間去製造垃圾, 不如去清潔海灘啦........一d建設性都冇

附件

zxczx434234234.png(692.45 KB)

真係好騷擾

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-9-22 14:27 發表

她?
另一單,著背心亞伯,照睇年近70,上咗的士都被人拉落車,跟著跪地道謙,話無影人相,手機被人搶埋,後面有人一句私了,一樣照打到爆缸!唉!成70歲,都唔放過!

引用:
原帖由 amethyst33 於 2019-9-22 02:34 PM 發表

係囉, 商場完全保護唔到租戶喺合法安全既環環下經營, 反為任由曱甴去眾集滋擾商戶, 搞乜?!
無言....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]