• 瀏覽: 48,173
  • 回覆: 716
  • 追帖: 9
+70
笑撚死,叫人罷買罷食,自己就去一齊開餐,唔死冇用

死曱甴損人不利己

沙田新城市真慘......兩面不是人, 以為企係暴徒一邊有著數....
人地持熟賣熟, 以為你新城會"就"佢地, 就有持無恐 !!!!!!!!!!

同識朋友一樣, 要睇長遠d, 唔好只睇呢一刻,........ !!!! 入狼入室就是這樣 !
恭喜新城市, 求仁得仁 !!

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-22 01:12 PM 發表
加油 支持和平表達訴求
「義士😷」分自己為「和理非😇」及「勇武👷」,但時間証明了,「和理非😇」從未存在過🙅

若引戰👅「市民」失敗,無借口群毆「市民」💥,就稱之為和理非😇進行了「和平表達訴求👼」。

「義士😷」基本是一班撩事鬥非👅丶欺善怕惡的人。

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 01:38 PM 發表
死曱甴損人不利己
直頭賤格,關人地食店乜事要搞人

尋日24小時到未過先掟完汽油彈搶完警槍打到平民爆頭咁快變返愛和平好人

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 01:45 PM 發表

直頭賤格,關人地食店乜事要搞人
佢地話美心集團支持警察所以搞佢地

引用:
原帖由 billy80 於 2019-9-22 01:10 PM 發表
好呀!繼續玩大d!曱甴離死亡不遠了!
作為普通市民😇,自保方法就是避開「義士😷」的引戰👅

當然,這會被視為「無膽」,但若「引戰👅」多為失敗,「義士😷」就無"引",吾玩 ,eg "10時狗叫"已明顯少了。

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-22 01:11 PM 發表
 今日沙廣唔使做生意. 可以拉閘收工啦
生意是須計算「風險」,已打在成本上

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 01:46 PM 發表

佢地話美心集團支持警察所以搞佢地
林鄭支持警察又晤見佢地去搞林鄭?淨識搞善良既市民

等同叫罷工變成阻人返工 
等同佢啲無法無理訴求,點會有人回應。 

枉SHK 開頭仲搵通宵九巴104R義載班搞警總嘅暴徒, 可能而家唔再科水, 暴徒就個個禮拜嚟玩你新城市

呢班人成日搞香港,你哋唔鍾意大陸,夠膽咪返大陸去北京同習生講囉,又唔夠姜過關,喺香港搞咁多嘢,明知7婆只係習生隻狗佢都冇話事能力,搞咁多嘢有咩用,醒覺啦所謂義士,有本事返大陸搞,吾好自己人搞自己人

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-22 01:51 PM 發表

林鄭支持警察又晤見佢地去搞林鄭?淨識搞善良既市民
只要搞死全香港其他嘢他們唔care

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]