• 瀏覽: 48,205
  • 回覆: 35
  • 追帖: 9
+70
做得多已無哂感覺了, 佢地繼自high吧~
唔出聲唔代表你啱~

引用:
原帖由 arcadiang 於 2019-9-22 04:21 PM 發表

呢啲叫做畀人食住上呀
x2

店舖都應該可以集體追討商場賠償......交咁撚多管理費做乜?
睇怕好多店完左約都唔續租....

以後可以改名: 沙田新城 => 沙田死城

引用:
原帖由 redredeapple 於 2019-9-22 05:00 PM 發表
雖然好多香港人都是選擇沉默唔出聲!但可選擇用票踼走泛民香港才得安寧!
x1000

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-9-22 05:08 PM 發表
抵死,拒警進入丫嗱,撐曱甴丫嗱,引到D曱甴一得閒就黎玩,就係貪你地會拒警進入

記住堅持唔報警呀 ...
新九龍城寨 重現~

附件

v2-62b5279daadd639dc89b01f0fe0f3dd2_1200x500.jpg(157.71 KB)

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2019-9-22 05:15 PM 發表
其實星期一至星期五,這五天他們是什麼身份?
星期六日就去冷氣地方反政府反中國
點解唔日日攪呢? 難道搵食咁重要咩?重要得過民主自由?

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2019-9-22 05:17 PM 發表
國慶後清理曱甴,曱甴好自為之
一定同佢地慢慢計,要佢地日日活係恐懼之中...
如果係大學生,就上緊堂既時候去拉佢~型撚到爆
如果係打工既,就係返緊工既時候去拉.....出位到爆

引用:
原帖由 菊草葉 於 2019-9-22 05:18 PM 發表
曱甴並非訴求,已變質為暴力
x2 目的為發洩,性愛已經滿足唔到佢地既腎上腺......

引用:
原帖由 msctqm 於 2019-9-22 05:20 PM 發表
有L用,成班圾垃廢人剩係識燒國旗打飛機
都唔知為乜!? 咁都可以咁high....

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2019-9-22 05:22 PM 發表

起碼比d誠意,一個星期搞3-4天
等d差人忙死
不用一定星期六日先開工嘎
未就係囉, 咁唔專業咁唔認真.....

新城之前話唔比警察入黎....
宜家睇下點囉..... 你當人自己友,人地當你係................

附件

34455f545454.png(634.8 KB)

xcxzc34343.png(656.94 KB)

引用:
原帖由 兔泰郎 於 2019-9-22 05:34 PM 發表
新城市已經成為甲甴基地可以甲甴連自己基地也破壞
係囉, 其實佢地都唔知 "自己想點","自己做緊乜"........

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-22 05:26 PM 發表
表達乜野訴求,港毒??
但把口話唔係喎....

好唔合法理情 : 97前簽左約,香港歸中國,業權已回歸中國了,想港獨唔係應去北京同業主傾咩?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-22 05:42 PM 發表
佢地夠 L 膽北上咩
點解佢地唔怪英國將業權賣斷比中國,反而怪中國?

引用:
原帖由 LEE3509 於 2019-9-22 05:57 PM 發表

有冇見過D就黎搬既仆街!臨走前破壞間屋!出氣

但佢地吾記得,自己冇得搬,成世要住係到!
所以先好笑 又唔似得泛民,肥佬黎等等大把黑金有哂後著.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]