• 瀏覽: 48,194
  • 回覆: 53
  • 追帖: 9
+70
引用:
原帖由 discussfriends 於 2019-9-22 02:36 PM 發表
真係好騷擾
這就是「義士」目的。。。引戰,一有市民表達不滿,「辱篤丶軟禁丶群毆」就跟着來,次次都一樣!

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-9-22 02:45 PM 發表

呢班撚樣老年會好撚慘
太長遠。。。都不知會否有這天🤫

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-9-22 02:30 PM 發表

有公投過嗎?
點解唔係你屋企叫?
昨晚,在將軍澳警局👮,「義士😷」兵敗後,有新X城住客開大堂大門,接收敗兵🤕

所以,有人會接班「義士😷」回家唱歌🎶也不奇。

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-9-22 02:58 PM 發表

完全講出班仆街曱甴的目的,佢哋根本唔係為香港,你想搞死香港,跟住就可同美國收錢🤣
義士常說,要「攬炒」

引用:
原帖由 amethyst33 於 2019-9-22 03:01 PM 發表

直播時都見到, 真係唔知該屋苑既住戶有乜睇法......
好在我並不住在「新X城」!

每次遊行,「連登仔」總會將附近屋苑的「密碼」,放上網 (見附件:連登,我已庶部份數字) 供敗兵之用。。。。亦供「賊匪」之用!

附件

IMG_20190922_151035.jpg(79.7 KB)

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-9-22 02:56 PM 發表

曱甴好鬼鼠鍾意在後邊踢人
一隻負責偷襲,其他見機群毆「市民」

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-22 03:05 PM 發表

質素所限,冇辦法, 做唔到乜大事,成事不敗事有餘......
最近傳話想自給自足,香港靠自己發電,靠自己供水,靠自己養豬種菜喎, 睇下點囉 !!
但他們不少還要父母養,提供食丶住!

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-22 03:17 PM 發表

已上癮了...
我覺得政府真係滿足到佢地所有訴求,佢地反而唔開心,因為沒借口出來攪事....
「義士😷」唱歌🎶目標,不是777。

目標是「市民👴」,只要有「市民👴」不滿,就可對此人 辱駡🤬丶軟禁🚫丶毆打🤛,目的是發洩,但😷不敢同警察👮互毆,欺善怕惡之下,找「市民👴」來發洩💥

引用:
原帖由 billy80 於 2019-9-22 03:23 PM 發表

今次燒唔死,下次一定燒死!烤曱甴!所有曱甴死全家!
「連登仔」都笑這件儍仔 (附件:連登)

附件

IMG-20190922-WA0004.jpg(116.52 KB)

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-9-22 03:25 PM 發表

唔係富臨薈咩
「富臨」應放心,「美心」已代替它,成了「義士😷」引戰👅目標。

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-9-22 03:26 PM 發表

所以呢班人晚年會好慘,好孤獨
若有晚年,😷並不孤獨。。。。日日互相批鬥🤬至死,心藏️都強過人。

引用:
原帖由 B2C 於 2019-9-22 03:29 PM 發表
又話幫香港人爭取自由民主?不過宜家出街又唔敢、講嘢又唔敢;其實佢為我哋爭取啲乜?
當有班人日日在街「撩事鬥非💥」,目的是找普通市民👴發洩(辱駡🤬丶軟禁🚫丶群毆🤛),市民報警👮,「泛民議員🤡」就出來撐「義士😷」,視「市民👴」為敵!

「泛民🤡」為了「義士😷」的選票,接受及認同「義士😷」引戰👅丶私了🤛「市民👴」。。。「市民👴」無助了🤷

引用:
原帖由 catcatgolden 於 2019-9-22 03:36 PM 發表

藍絲   你的樣子如何  你的下場也必如何
普通市民的下場😱

普通市民快向「泛民議員🤡」丶「義士😷」下跪🙇

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-9-22 03:45 PM 發表

場面 震撼!有成百人參加!訪問妹妹,佢話好愛香港,一於放火燒光新域!🤔🤔🤔🤔
昨天,才有個「妹妹義士👧」燒🔥國旗🇨🇳,不能輕視「妹妹義士👧😱

引用:
原帖由 townace177 於 2019-9-22 03:39 PM 發表

又可以有花紅$$$
689剛說,或有新一輪的懸賞清單💰,班記者👻最開心🤑,現足料在手📸🎞️,只欠懸賞令🛎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]