• 瀏覽: 76,393
  • 回覆: 766
  • 追帖: 5
+28
引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-21 12:22 PM 發表
走啦譚伯返大灣區食啦
佢成日去架啦

支持校長

譚生有品。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-21 12:33 PM 發表
已多人被舉報列入國際禁足黑名單 🤤
共x黨藝人不受歡迎,零市場價值
香港市場細呀!

校長好嘢

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-21 12:33 PM 發表
是嗎?不過人家就是有表達自己意見的自由。後果自己承擔,最重要是沒有因此而怨恨對方。

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-21 12:22 PM 發表
走啦譚伯返大灣區食啦
你快d番去英國同美國食啦連登仔

譚伯教曉我什麼叫跌咗落地拿番咋沙

雖然我唔係佢嘅歌迷,但係我覺得佢好有氣度,喺黃屍人身上係搵唔到。

呢間曱甴店叫乜名?

引用:
原帖由 ooo111 於 2019-9-21 12:34 PM 發表
點解成日見譚校長Bitcoin Future嘅呃人廣告,香討、FB都有,佢又唔澄清。
見到譚詠倫真係有D煩。
乜野無澄清,Alan 早已先後出過兩次澄清聲明,你無睇正常報紙?
起碼東方﹑星島﹑明報都有報:

譚詠麟二度出聲明:未分享過理財心得
09月04日(三) 11:29 

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0904_00862_001.html

校長講得好。

曱甴從來只是聽到同類的聲音 !

引用:
依個世界唔係支持就反對,如果唔係你個邊就話要黑名單,唔該你地都唔好用民主同自由包裝自己,你地依家做緊既野同中共有咩分別

反修例風波持續,歌手譚詠麟(阿倫)今年6月尾出席撐警活動,有歌迷因此感不滿,甚至有人將珍藏阿倫多年的黑膠碟毀掉泄憤。今日有網民在facebook留言,指阿倫今日到灣仔一間餐廳食午飯,但遭老闆娘及店員請離開。
網民留言表示:「剛剛係(喺)灣仔新景園食飯,排咗25分鐘入座,坐低後叫埋嘢食見到個帶住cap帽,太陽眼鏡嘅譚X麟直入舖內搵事頭婆,唔洗兩秒就走番出門口,原來係事頭婆話冇位,唔做佢生意,之後伙記哥哥大大聲講以後咪X再嚟,全場鼓掌後例牌玩下接龍。」
事後餐廳一方主動聯絡傳媒,澄清指當時阿倫有拍一拍老闆娘說要兩個位,但老闆娘表示「做唔到啦,對唔住。」之後阿倫便離開餐廳。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]