• 瀏覽: 23,499
  • 回覆: 31
+7
死者復活係咪神蹟呀??

開記招啦onq

呀羊柵.  好猛鬼喎.......

引用:
原帖由 liuliye2 於 2019-9-20 16:47 發表
楊岳橋18號公佈死左半個月嘅義士復活
明明果日有個靈媒話見到3個冤靈係裏面,你開記招好清楚 好肯定話有3個失蹤左㗎!你而家又話復活返!咁仲有兩個係咪死咗㗎!你講下就係,我都信你架!
燒得衣紙多真係可以復活,振興紙紮業同花卉業希望多啲手足參與死而復生活動
10268403 ...
我楊妖橋大律師只為錢,話知你地生死。

附件

QQ截图20190919144613.jpg(82.34 KB)

QQ截图20190919144757.jpg(67.23 KB)

QQ截图20190919145624.jpg(89.85 KB)

唔好起我底!
請放過這些「死人」,不要讓他們「死」都死得唔安樂!忘了吧!
這些厚顏無恥的政棍!

我好擔心當事人因為未死會比曱甴滅口。。

楊岳橋呢條人生精彩開呢個記招根本係自暴其醜,笑料一單.

阿伯有冇事?

附件

20190901_81ddd28e38e6656a1f30FHuxolpI7LP4.jpg(94.29 KB)

引用:
原帖由 big3624 於 2019-9-20 04:50 PM 發表
死者復活係咪神蹟呀??
你當神婆流架 楊岳橋講大話
神婆親眼見到佢死左 高高瘦瘦喊架喎😂😂
曱甴唔知信邊邊好 好苦惱

犯民有幾年多IQ,大家心照啦!

曱甴 = 白痴

楊onq塊面被打得好響亮,啪啪聲。

主題標籤 #楊岳橋
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]