• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 13
+2
引用:
http://m.stnn.cc/pcarticle/672908

引用:
原帖由 nicnic1234 於 2019-9-20 04:17 PM 發表

人就冇,曱甴踩死幾隻(我屋企)

引用:
原帖由 you2B 於 2019-10-31 01:36 PM 發表

人就冇,曱甴踩死幾隻(我屋企)
楊大狀揾陰陽眼去睇到三隻曱甴寃魂,原來係你踩死嘅
佢身為大狀嗡埋啲九唔搭八

阿伯俾暴徒們打死

附件

20190901_81ddd28e38e6656a1f30FHuxolpI7LP4.jpg(94.29 KB)

死左七個無朋友無家人嘅孤兒,本來孤兒院嘅修女能証實佢地身份但比咸濕院長雞姦至死,世上已無人能証實呢七個孤兒身份,點解我會知?因為佢地報夢比黃大仙街坊

若然死咁多人,點解無親朋戚友出黎搵人?

叫班朱西查下生死註冊處,睇睇嗰日有冇人或畜牲死於地鐵,而死因係亂棍坳7死的....成9日喺度拜

引用:
原帖由 kopahin 於 2019-10-31 03:45 PM 發表
死左七個無朋友無家人嘅孤兒,本來孤兒院嘅修女能証實佢地身份但比咸濕院長雞姦至死,世上已無人能証實呢七個孤兒身份,點解我會知?因為佢地報夢比黃大仙街坊 ...
果個院長係唔係姓陳名X君?

有!

引用:
原帖由 china2000 於 2019-10-31 08:48 PM 發表
有!
有,死左7個,分別係:
香港、
假日、
經濟、
教育、
新聞、
法理、
公義!

係儍仔儍女先信

引用:
原帖由 wow... 於 2019-10-31 05:01 PM 發表
若然死咁多人,點解無親朋戚友出黎搵人?
死果幾件垃圾咁岩全部都係親朋戚友

用智慧去諗好容易得出結論,用謠言去審視呢個問題咁.......無人可以拯救喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]