• 瀏覽: 24,336
  • 回覆: 273
  • 追帖: 2
+10
商舖慘減租,不租與大集團復興本土文化,民間小店。

多謝啲曱甴啦!佢地攬炒成功

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 2019-9-20 11:00 AM 發表
曱甴破壞攬炒惡行,卻變左政府救市冇影?叫暴徒收手啦
垃圾報紙
香港解密應該都要關注下東方日報記者

信和買玩具好多人,冇影響。

攬炒啦

理解就好了.生意差左都冇所謂.
啊Q精神,努力捱吧.我睇你地班PK理解得幾耐.
等睇戲

如果做零售業嘅人,唔敢企出嚟,就繼續面對失業吧!!

冇理由一面接受中國的好處,一面就做暴徒!!

大學生做暴徒,又睇下在沒有中國支持下,剛畢業總有冇$15000!!

救你老味,打死哂曱甴先有希望

引用:
原帖由 小稀 於 2019-9-20 10:21 AM 發表

好奇怪, 以前地鐵壞左,
市民鬧到七彩,
曱由破壞地鐵市民冇得坐,
又變左個個市民諒解
個個諒解?!

引用:
原帖由 catforyou 於 2019-9-20 12:39 PM 發表

個個諒解?!
TBB 訪問親被曱由破壞後暫停服務, 我睇TBB個個市民都諒解

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-9-20 09:00 AM 發表
反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉舖,租戶狂呻整天未有生意成交,需貼錢入貨及交租;

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190920/photo/bkn-20190920000525344-0920_00822_001_fb.jpg?20190920081608

反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉 ...
點解賴政府?

一齊打曱甴,打黃色就可以救你

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-9-20 09:00 AM 發表
反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉舖,租戶狂呻整天未有生意成交,需貼錢入貨及交租;

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190920/photo/bkn-20190920000525344-0920_00822_001_fb.jpg?20190920081608

反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉 ...
叫班暴徒自首啦!!

引用:
原帖由 shittyshit 於 2019-9-20 09:16 AM 發表

救你條命,樓市升咗咁耐跌番50%都應該啦DLLM
呢個我支持香港太畸形,所以唔明點解唔圍地產霸權,而去圍警總

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]