列印

[本港新聞評論] 東方日報A1:政府救市冇影旺區商場現吉舖潮 香討焦點

引用:
原帖由 autobahn 於 2019-9-20 03:41 PM 發表
做咩救市? 點救? 我辛苦工作納足稅,你就話要攞納稅人嘅錢去救市,而唔係造福大眾。  可況曱甴話要攬炒喎,餓死哂啲曱甴先啦。
我支持㗎,趁個機會調整下社會,太弱留強!!

零售業,從業員,想改變環境,就要企出嚟,同班暴徒打過!

一代表對國家忠心,希望日後國家會比更多嘅自由行香港!

第二為自己利益,為呢幾個月受嘅屈辱,報復!!

唔好下下搵政府!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
救市。政府又官商勾結。 正明租金太貴。   救市等於救業主。

回覆 引用 TOP

暴徒打殘香港經濟同樓市,關政府咩事呀,乜都叫政府救..on9

回覆 引用 TOP

要多謝黃C,和理非同乞衣曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔睇大台 於 20/9/2019 09:00 AM 發表
反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉舖,租戶狂呻整天未有生意成交,需貼錢入貨及交租;

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190920/photo/bkn-20190920000525344-0920_00822_001_fb.jpg?20190920081608

反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉 ...
曱甴話5大素球重要過救市

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-9-20 09:00 AM 發表
反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉舖,租戶狂呻整天未有生意成交,需貼錢入貨及交租;

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190920/photo/bkn-20190920000525344-0920_00822_001_fb.jpg?20190920081608

反修例風波打殘零售業,多區商場湧現吉舖潮。銅鑼灣有商場近月出現最少半成吉 ...
幾好曱甴求仁得仁,大家冇野撈,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-9-20 09:00 AM 發表

吾駛救。

回覆 引用 TOP

好似地鐵, 一邊修好, 一邊又打爛! 一邊救, 一邊破壞! 救條毛咩!

回覆 引用 TOP

曱甴: 我宜家為你地爭取梗民主呀, 咪L卦住減租啦

香港良心民主呀婆:  我好安心, 我好開心, 今日嘅香港好靚😌

回覆 引用 TOP

曱甴逼小市民犧牲呀!攬炒成功咗呀!
曱甴在笑,市民在哭!

回覆 引用 TOP

但訪問好多鋪頭, 次次D鋪頭都話表示理解的喎.  理解就得啦

引用:
原帖由 shittyshit 於 2019-9-20 09:16 AM 發表

救你條命,樓市升咗咁耐跌番50%都應該啦DLLM
窮L忿怒心聲,同情你

回覆 引用 TOP

市道邊L系惨呀~中聯辦呢班貪官用左6千萬幚新紅雞入左百9幾個單位藏富囉~你地睇下樓市系幾甘暢旺!!!全世界最L旺市就系香港呀!!

邊L間報館甘L樣黎唱衰呀??中聯辦班貪官用黑社會勝和14+江派落黎既武警dup9你呀!!!

d愛國L福建幫死L哂去邊呀??中聯辦班pok kai貪官都吾L愛國買國產樓~你班愛國福佳幫手dup9佢班中聯辦貪官啦~咪大細超啦!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

引用:

唔出聲班友抵死。支持攬炒。。。

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

回覆 引用 TOP

果班曱甴應該好開心,攬炒成功

回覆 引用 TOP

主題標籤 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]