• 瀏覽: 2,726
  • 回覆: 19
+3
其實搭霸王車無乜野 但呢個師兄俾人話到柒曬 乜鬼721 831 其實同俾唔俾錢 係2件事。你一句係搭霸王車 吹咩 咪型囉 點知係人一句 買唔到樓就要跳樓收左皮 柒呀

https://youtu.be/g3i0Rz47M_0進入香討影片區

無乃好少見,呢個塊面皮AK47都射唔入

對無賴唯有用番無賴方法……

起佢老母底!!!

佢老母無教佢做人,無家教!
搭車唔俾錢:

有爺生,無乸教!

正一死仆街!

推, 證明真係人無恥便無敵呀! 

地鐵,有片為證,票控呢隻跳閘賤貨啦!

引用:
原帖由 skybar 於 2019-9-19 11:34 PM 發表
其實搭霸王車無乜野 但呢個師兄俾人話到柒曬 乜鬼721 831 其實同俾唔俾錢 係2件事。你一句係搭霸王車 吹咩 咪型囉 點知係人一句 買唔到樓就要跳樓收左皮 柒呀

https://youtu.be/g3i0Rz47M_0 ...
俾兩蚊隻乞兒啦!!

呢條友95x搭8,,,唔比錢乜道理,,,??

旁邊地鐵職員一碌杉咁企系度唔做嘢, 系唔係可以告發地鐵 怠忽職守? 點解系安全情況下都唔捉跳閘曱甴? 有時候都覺得地鐵公司抵L死。 

用犯法行為去表示不滿, 洗腦洗到痴晒線

淨係識講721,831 口號,冇腦乞兒。可恥

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-9-20 07:24 AM 發表

俾兩蚊隻乞兒啦!!
呢啲卜街,有爺生,無乸教!!!

正一野仔!
可能老豆係邊個都唔知!!!

因為佢老母企街嘛!

想問吓佢,如果麻甩佬幫襯完佢老毋,跟住唔俾服務費,只喺不斷重覆講:

你知唔知 721,831 果兩日發生野乜事啊???

跟手唔俾$走人,佢老母會點唸呢?

對無賴畜生,只有無賴方法…………

起佢底!!!

剃人頭者人亦剃其頭也!

引用:
原帖由 咸B 於 2019-9-20 11:10 AM 發表

呢啲卜街,有爺生,無乸教!!!

正一野仔!
可能老豆係邊個都唔知!!!

因為佢老母企街嘛!

想問吓佢,如果麻甩佬幫襯完佢老毋,跟住唔俾服務費,只喺講:
你知唔知 721,831 果兩日發生野乜事啊???

跟手唔俾$走人,佢老母會點唸呢?

對無賴畜生,只有無賴方法…………

起佢底!!! ...
可能係呢隻老鷄......

有資格入香港解密

無錢就去攞綜援,大把黑社工幫佢啦,稅都未交過仲話政府地鐵唔啱

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-9-20 07:24 AM 發表

俾兩蚊隻乞兒啦!!
10266261 10266262
曱甴一隻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]