• 瀏覽: 58,053
  • 回覆: 504
  • 追帖: 2
+39
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-19 03:23 PM 發表

大6話系勝和d人~
但呢班唔係都係勝和.

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-9-19 02:11 PM 發表
今早(19日)10時36分,元朗宏發徑3號一間診所,女護士上班時發現鐵閘上被人用紅色噴漆噴字及貼大字報,於是報警。警員到場調查,列作刑事毀壞案處理,正調查事件動機。據悉,女護士曾在721元朗襲擊事件中,曾在西鐵站尋找兒子,但被網民認為做戲。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190919/photo/bkn-20190919133551917-0919_00822_00 ...
又做show

原來係黑醫護診所

現場是宏發徑3號一診所,今早10時許,45歲姓趙女護士返回診所時,發現招牌及鐵閘被人以紅色噴漆噴上「人在做 天在看」的字句,又貼上大字報,於是報警求助。警方將案件列作刑事毀壞案處理,正調查疑犯動機,案件由元朗警區刑事調查隊第三隊跟進,暫未有人被捕。

趙女表示,本周一在住所附近已經遭貼同樣的大字報,惟當時未有報警。據悉,趙女為註冊護士,曾在瑪嘉烈醫院工作,與多名醫護在上址合辦診所。她曾於7月21日發生的元朗襲擊案中,與兒子失聯,翌日在西鐵站內與警員理論。

條仆街又想玩咩花臣

唔係打唔到999咩?

引用:
原帖由 kelvinma 於 2019-9-19 03:26 PM 發表
條仆街又想玩咩花臣
原來係老闆之一,可能借機關宣傳吓,等多啲乞衣去幫襯裡。

引用:
原帖由 緣起性空 於 2019-9-19 02:43 PM 發表
721泛民安排假媽媽控訴白衣人: 苦肉計鐵證
https://www.youtube.com/watch?v=fHv5tqgWRuo&list=PLDcLJA5IAD2f_4iGvFfek7vFjnO680o3M
原來係豬西迪戲劇團演員, 唔知佢做護士有冇av情節, 淫賤護士幫病人五大訴求 : 含、吹、奶、啜、甜!

係咪佢個打亂種仆街仔去搵阿媽呀?

打唔到999果條八婆?

引用:
原帖由 緣起性空 於 19-9-2019 02:43 PM 發表
721泛民安排假媽媽控訴白衣人: 苦肉計鐵證
羅樂林一日死五次,佢每隔幾日才出鏡一次,ok啦
https://www.youtube.com/watch?v=azx1BF1SukQ

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-9-19 02:11 PM 發表
今早(19日)10時36分,元朗宏發徑3號一間診所,女護士上班時發現鐵閘上被人用紅色噴漆噴字及貼大字報,於是報警。警員到場調查,列作刑事毀壞案處理,正調查事件動機。據悉,女護士曾在721元朗襲擊事件中,曾在西鐵站尋找兒子,但被網民認為做戲。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190919/photo/bkn-20190919133551917-0919_00822_ ...
咪住,差人入唔入得去個商場先。。。🤗
仲有佢住嗰躉大廈, check清楚先好入去呀 。。。🤷‍♂️

引用:

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190919/photo/bkn-20190919133551917-0919_00822_ ...
依排無乜見報,又嚟自編自導自演搏出境???

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2019-9-19 03:21 PM 發表

個e生多得佢唔少
趙女為註冊護士,曾在瑪嘉烈醫院工作,與多名醫護在上址合辦診所

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-9-19 03:24 PM 發表

但呢班唔係都係勝和.
721拉果炸好多報導出哂黎話系勝和同14兩幫架啦~你咪兜啦~果晚防暴反黑未出塲去南邊圍~大少奶同中央講又系執葉何搞事~果然系真~中央有既料系吾少架~

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-19 02:55 PM 發表
單憑南亞人721系南邊圍矖馬呢張相~已經分吾到元朗系黑定白~

Update啲啦你隻曱甴,不如攞埋8964嗰啲相出嚟😂😂😂

來來去去721 831 還眼😂厭唔厭啲呀😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]