• 瀏覽: 58,101
  • 回覆: 504
  • 追帖: 2
+39
做呢啲違法嘢果條友,喺度話緊自己,相信係思覺失調患者.

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-19 02:55 PM 發表
單憑南亞人721系南邊圍矖馬呢張相~已經分吾到元朗系黑定白~

元朗南亞人,你估少得過深水埗!😜😜😜

唔駛報警, 叫附近10條街交個CCTV出來, 會有議員幫你還原真相,
唔交CCTV既就日日送花去感動到佢地幫你查出真相啦.

DKLM..真係好似文革....

引用:
原帖由 緣起性空 於 2019-9-19 02:43 PM 發表
721泛民安排假媽媽控訴白衣人: 苦肉計鐵證
https://www.youtube.com/watch?v=fHv5tqgWRuo&list=PLDcLJA5IAD2f_4iGvFfek7vFjnO680o3M
就係呢個女人假狗

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-19 02:55 PM 發表
單憑南亞人721系南邊圍矖馬呢張相~已經分吾到元朗系黑定白~

此刻係白,被國家招安為保甲團練.

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-9-19 03:01 PM 發表

元朗南亞人,你估少得過深水埗!😜😜😜
系好多~系黃犯民帶入去俾藍C~

引用:
原帖由 dtw 於 2019-9-19 02:49 PM 發表
攪L錯呀!報警!
搵手足黑衣人嘛!仲有泛淫耳袁,向聯合國投訢嘛!
報都向CIA報啦,報左CID?
係囉!有事揾警察
家陣又唔係黑社會

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-9-19 03:05 PM 發表

此刻係白,被國家招安為保甲團練.
販毒果時全體白既變黑~

比人噴大字、一定要問下黑曱甴啦

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-9-19 02:38 PM 發表
黑衣人做
係咪聯署反暴力既醫生旗下診所..

趙女仕唔單止在鏡頭下做戲,在報章都要做戲俾妓者作文...

梗係果位西醫有出真名支持正苦而被報復!

報乜警丫.
不是噴美屎館, 不是噴洋人. 黃官最多判社會服務令.

黑醫護

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]