• 瀏覽: 3,456
  • 回覆: 5
+3
藍絲日日龜縮話暴徒代表唔到香港人有春用咩,如果藍絲夠僵組團去英美領事館前示威反對班漢奸賣港,班友都唔敢咁囂張啦

所有國家嘅領事館都有人專做收集情報。美國對華〈包括香港〉政策一早就定咗,使乜聽完呢幾個茂里講完先決定。
呢幾個茂里只係去做臨記,依劇本開聲呃無知嘅美國人。等美國人覺得應該通過法案。同時亦向其他國家聲明要禁聲。

引用:
原帖由 小宇哥 於 2019-9-19 09:26 發表
隨著美國國會同行政當局中國委員會聽證會嘅召開,攞住「代表香港」旗號出席聽證會嘅黃之鋒同何韻詩再度吸引咗廣大媒體同民眾嘅眼球,雖然唔知道呢嗰加拿大過氣歌手、一個去到邊度都噓聲一片嘅小丑到底係被何人賦予咗「代表香港作證」嘅巨大權力,亦唔知道我哋呢幾百萬從嚟冇支持過暴行嘅只係喺默默為香港而努力嘅市民為咩嘢莫名其妙咁成為咗暴徒嘅「同黨」,但係,至少我知道呢嗰號稱「香港未來」嘅英美諸國唔單止冇「民主、公正」 ...
都系錢

附件

QQ截图20190919144757.jpg(67.23 KB)

QQ截图20190919144503.jpg(27.12 KB)

QQ截图20190919145624.jpg(89.85 KB)

引用:
原帖由 甚麼都沒有 於 2019-9-19 10:22 AM 發表
藍絲日日龜縮話暴徒代表唔到香港人有春用咩,如果藍絲夠僵組團去英美領事館前示威反對班漢奸賣港,班友都唔敢咁囂張啦
藍絲當然夠僵一早做左啦

https://www.youtube.com/watch?v=KPtBJUq4HrE

主題標籤 #黃之鋒
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]