• 瀏覽: 50,311
  • 回覆: 98
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-9-19 11:40 AM 發表
藍人嘈什麼, 有本事班馬去八大院校踩場, 你地敢唔敢?唔敢就收皮啦 
GG
唔係所有人似你班暴徒咁下下私刑打人圍人恐嚇人。

香港有法律㗎,係你地唔守。

好多事情唔係講「敢唔敢」而係「應不應」「對不對」

我知你哋「敢」打市民,「敢」殺警,「敢」放火,「敢」禁固校長,「敢」刑事毀壞,但係全部都係犯法。

再者,一班帶口罩先「敢」去做事的人,同你講個「敢」字真係好諷刺。

你「敢」除低口罩係鏡頭面前做呢啲犯法野咩?
警察拘捕,你「敢」認頭自願伏法咩?定係要逃走be water ?
如果你唔敢,咁個皮都係你收先啦。

咁就叫慘? 都未見過大蛇疴尿!

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-9-19 01:56 PM 發表
酒店從業員咁L幸福, 可以「四大皆空」, 仲唔快9啲多謝成班仆街曱甴?
從業員表示 : 最衰係啲黑警!

引用:
原帖由 jolps 於 2019-9-19 03:15 PM 發表
咁就叫慘? 都未見過大蛇疴尿!
未見過呀,係咪啲尿多到可以游水。

引用:
原帖由 專踢老千2018 於 2019-9-19 03:17 PM 發表

未見過呀,係咪啲尿多到可以游水。
水炮咁架! 噴射式

引用:
原帖由 jolps 於 2019-9-19 03:18 PM 發表

水炮咁架! 噴射式
用嚟射曱甴一流。

引用:
原帖由 專踢老千2018 於 2019-9-19 03:19 PM 發表

用嚟射曱甴一流。
最好搵毒蛇疴毒尿噴x死哂班仆街黃屍曱甴

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-9-19 02:53 PM 發表

唔係所有人似你班暴徒咁下下私刑打人圍人恐嚇人。

香港有法律㗎,係你地唔守。

好多事情唔係講「敢唔敢」而係「應不應」「對不對」

我知你哋「敢」打市民,「敢」殺警,「敢」放火,「敢」禁固校長,「敢」刑事毀壞,但係全部都係犯法。

再者,一班帶口罩先「敢」去做事的人,同你講個「敢」字真係好諷刺。

你「敢」除低口罩係鏡頭面前做呢啲犯法野咩?
警察拘捕,你「敢」認頭自願伏法咩?定係要逃走be wa ...
你啱

元朗白衫,北角福建佬 都冇帶口罩

曱甴攬炒係甘咖啦

為香港嘅發展,大家團結起嚟,讓香港恢復繁榮嘅面貌。

引用:
原帖由 得閒撲水 於 2019-9-19 09:25 AM 發表

你又啱,啲腦殘連死嗰個係男定女都未知都去拜,仲有乜唔信
135去世界,246去萬國。死曱甴

記得那個攞美國旗襲擊付國豪的19歲住公屋的少年阿叔都係酒店從業員來的

慘慘豬

攬炒成功!香港經濟有排衰退!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]